torsdag 29 april 2010

Gänget på Slow Down

Vi är ett gäng som umgås för det mesta hela tiden här nu. Så jag tycker att det är dags att presentera några som vi har fångat på bild.
De andra får jag helt enkelt presentera en annan dag. Här är Agneta. Det är hon och hennes man Hasse som har byggt och driver Slow Down. Hon visar oss det mesta här nu. Både gällande shopping men även då vi åkte till Malaysia med henne. Hon ger oss ständigt nya tips. En riktig klippa, rolig och smart. Vi är så tacksamma för allt!



Noi. Manager för Slow Down. Han ser till att allt funkar som det ska här. Just här har han sin "fin" tröja på sig och har varit ute och joggat en tur på stranden.







Rocky. Leker pappa till Russin och som gärna håller sig nära oss på både dagar och nätter. Här liggandes på altanen. En bra uppfostrare, säger man så? Det är Slow Downs hund.



Maja, Linus, Nils och Rocky. Maja (Svante och Camillas dotter) fyllde 7 år idag. Grattis gumman! Linus är Agnetas son och Nils är Mia och Eriks son. De går i samma klass och leker gärna tillsammans här efter skolan.

Erik, Mia och Edwin (10 mån) tillsammans med en av kockarna och Von, som skämmer bort oss varje dag med mat och dryck. Och som gärna passar Edwin till Mia och Eriks stora glädje... De har tre barn ju.

Sixten ett riktigt charmtroll! Världens busigaste 3 åring? Ständigt frågandes - Var är Pär ?(menar Pjär men kan inte säga J)

Och, jo Pierre är barnens favorit. Även här.



2 kommentarer:

  1. Kul att se kortfilmen och få en bild på lite folk ni nämner ofta :) Skrattar gott åt barnen som jagar "Pär" hela tiden. Goa och glada som ni är! Vi läser hela tiden :)

    SvaraRadera
  2. Hej Johanna, Jack och My! Kul att ni läser vår blogg. Hoppas att ni har det gott! Och tack för sms häromdagen. Har inte svarat då vi inte haft några pengar på telefonen. Men jag hör av mig imorgon! Kram från oss!

    SvaraRadera