måndag 14 juni 2010

En vecka kvar för mig - Pierre stannar lite längre

Nu är det bara en vecka kvar tills att jag åker hem till syrener, svenska äpplen, mammas köttfärs limpa med brunsås och rårörda lingon och sånt. Jag beställde precis just det. Konstigt att jag är så sugen på just mammas köttfärslimpa. Men den är faktiskt fantastiskt god!

Jo, vår vistelse här börjar lida mot sitt slut. Tiden här har varit fantastisk. Pierre vill inte riktigt slita sig än utan vill stanna lite längre och bara vara och kolla på fotbolls VM i lugn och ro. Så nu åker vi hem i omgångar. Han åker hem lagom tills dess att vi får tillbaka vår lägenhet den 1 juli.

Det känns bara bra. Båda får som vi vill. Visst hade jag kanske kunnat stannat lite längre men jag behöver hem och ordna lite saker och jag känner mig väldigt nöjd och glad med vistelsen på Koh Lanta för denna gång. Vi har planer att komma tillbaka nästa säsong. Men de är inte riktigt klara än. Mer om det lite senare. Jag ser också fram emot att fira midsommar hemma i Sverige. Färskpotatis och sill. Oj, vad jag längtar efter det!

Pierre följer med mig till flygplatsen i Phuket och på vägen ska vi hämta ut våra vigselringar som vi beställde för några månader sedan. Det ska bli riktigt kul! De kommer inte att användas än på ett år så det blir väl att förvara dem i ett bankfack tills dess. Vi har nu bestämt oss för att gifta oss i Sverige nästa sommar. Så snart börjar vi att planera bröllop!


Den sista veckan har vi nu lätta motorcyklar som vi kör runt på. Tro det eller ej. ALLA andra har haft detta hela säsongen, men vi har haft Mr Leb och Adam. Tuk-tuk förare. Dem kör nämligen som galningar här. Men nu är det betydligt lugnare i trafiken så tom vi vågar oss ut på vägarna. Mer om detta senare. Men nu tar vi turer lite varje dag. Och Pierre kollar varje match i fotbolls VM.

PS! Stefan har fullt med spelningar hela tiden och det är fantastiskt att gå dit och njuta. Har du inte varit på en spelning med Stefan. Gör dig själv en tjänst och köp en biljett nu. Det är fantastiskt! Kolla även efter honom då kronprinsessan ska uppvaktas i Stockholm. Kanske han är där då... www.stefanandersson.nu Ds.