fredag 16 december 2011

Rastafari



Vi såg fram emot en skön reggae konsertkväll med Job 2 Do igår. Hade varit glada för att de skulle komma hit till Lanta igen. De spelar ju här varje år, men enligt mig alltid lika bra! Pierre och de andra hängde lite på Long Beach och satt och laddade på stranden några timmar innan.

Jag slöt upp lite senare. Ett ganska stort gäng av vänner vi lärt känna både i år och andra år. Utomhuskonsert arenan låg precis bredvid vårt hus så vi hörde genrepet hemifrån. De har hållt på och fixat och laddat i många dagar för detta, byggt scen, roddat, dekorerat med rastaflaggor och vimplar mm. Och så började det ösregna. Men det avtog efter en stund. Tyvärr skrämde nog regnet bort en hel del folk som hade tänkt att gå.

Förbandet var grymma! Job 2 Do spelade sedan ca 5 låtar och sen började det ösregna igen så de fick tyvärr avbryta. Men det var inget gäng med energi direkt.... Nej, rätt tråkiga faktiskt. Hade verkligen ingen bra dag. Trötta och oengagerade. Nästan oförskämt oengagerade. Vi var många som var grymt besvikna! Däremot var förbandet en riktig energikick! Reggaeband även dem. Och fireshow som framfördes under kvällen var helt fantastisk! Har inte sätt något liknande innan. De körde fireshow på ett helt nytt sätt. Svårt att förklara. Tyvärr tog jag inga bilder här heller. Får väl köpa ett nytt minneskort till kameran för att dela med mig av bilder också... Det har bara helt enkelt försvunnit. Nej, jag hade såå gärna velat se det här istället. Tänk om man ändå fått uppleva legenden, the one and only, Bob Marley, istället. Kolla här. Fantastiskt!