söndag 23 januari 2011

Välkommen Michelle!

























Nu har Michelle kommit hit till Koh Lanta. Michelle är professionell instruktör i det mesta. Body Pump, Body Balance, Yoga, Afro, Box, you name it. Hon har jobbat länge som instruktör och kommer att vara här på Koh Lanta med mig.

Imorgon kör vi igång med vattengymnastik på Sai Naam Lanta. Gratis. Alla är hjärtligt välkomna! Kolla in bilder på området här. Kan varmt rekommendera att hyra eller köpa hus och lägenheter här. Det är superfint! Hyrs enklast genom www.agoda.se där man kan hitta alla typer av boenden. Sedan kommer vi att köra där varje tisdag morgon. Både jag och Michelle, varannan vecka. Så det blir riktigt kul! Mia som har det var med som webjoker i Melodifestivalen med sin låt så vi har lovat att ha med hennes låt på passet. Mist med Come and get me now.


Här är en bild på stranden precis nedanför oss. Long Beach. Det är här vi tar våra härliga morgondopp. Vi har det bara fint.

Idag körde jag och Pierre en 2-manna mix på volleyboll turnering på Slow Down. Kul, men blev tyvärr utslagna. Det var riktiga proffs med idag som var från Australien, så vi hade inte en chans... Får öva lite tilll.
Veckan som kommer är hektisk. Många nya klasser kör igång. Imorgon ska jag till svenska skolan och berätta lite om Lanta Wellness för alla föräldrar. Vi kommer att ha roliga dansklasser för barnen också. Med afro och Zumba inspirerade klasser med enkel koreografi. Det blir kul. Och så kommer vi att ha mamma/baby klasser. För nyförlösta mammor som vill stabilisera och träna upp sin bäckenbotten igen, och då tillsammans med sina bebisar.

Jag har kört Mindfulnessklasser nu en vecka och har haft folk från Tyskland, Ukraina och Sverige. Det har gått bra och det är verkligen en fantastisk miljö att träna i. Helt ok att köra klasser på engelska och helt sagolikt vacker miljö att träna i!

Pierre har njutit av lite ledighet i helgen. Hans nya hobby är att läsa böcker för fullt! Berättade jag att han har inrett vår balkong? Kommer inte ihåg om jag skrev om det. Men i alla fall så är han fantastisk. En dag då jag kom hem överraskade han mig med att helt själv ha åkt och köpt alla prylar och inrett hela vår balkong med växter och liggkuddar och supermysiga saker som gör att balkongen nu är som ett mysigt extra rum.



Just nu kollar han på Solsidan. De nya avsnitten på SVT Play. Så nu ska jag sluta och gå och kolla med honom.

Hoppas att ni alla där hemma har det gott! Solsken och värme från oss till er alla. Hörde att Ulf Lundell ställer in sin turné pg a. sjukdom. Hoppas att det inte är något allvarligt! Har någon av er koll på det kanske? Peo eller Perra?

STORA kramar från oss. Ha en skön dag, så hörs vi.