tisdag 25 maj 2010

Mr Pierre 50 year!

För några veckor sedan var vi ju och åt middag på Layana. Idag fick jag lite bilder av Erik, så jag tänkte att jag kunde visa och berätta lite mer om just den här kvällen... Layana är ett av de finare ställena på Koh Lanta som jag berättat om tidigare en gång, och där de har Barbecue on the beach. Man åker golfbil från entrén ner till restaurangen vid stranden. Vi var där för att Erik hade fyllt år och då sa vi att vi skulle gå på Layana samma helg egentligen. Nu blev det inte så utan det dröjde några helger... I alla fall.

Svante visste inte att det var just av den anledningen vi skulle äta på Layana. Han ville bara skoja med Pierre lite.

Han hade varit på Layana dagen innan och sagt att det var så att en i sällskapet fyllde år. Och så väl var det ju helt rätt, utan att han egentligen visste om det. -Jo, det är så att det är en Mr Pierre som fyller 50 år, hade Svante sagt helt allvarlig och bad personalen att fixa en överraskningstårta för födelsedagsbarnet.

En i personalen frågade mig då jag stod och beställde barbecue, man pekar på vad man vill ha. Himlans flott! -One of you had his bearthday Ja, det är han där sa jag och pekade på Erik. Lite undrande om hur de kunde veta det.

Efter middagen kom personalen ut med tårta, levande ljus och finsång. De gick fram och ställde en tårta framför Erik. Han såg förvånad ut när han tittade ner på den. Happy Birthday Mr. Pierre 50 Year! Både vi och personalen såg lite förvånade ut. -You don´t look like 50 year! sa servitriserna till Erik.

Svante bara log. -Det är kul att skoja till det lite, sa han som den glada Göteborgare han är. Men att vi var här för att du fyllde år på riktigt Erik, det hade jag ingen aning om.

Han é la go den där Svante från Skintebo:-)
Tips är att boka båtar på hans nya sida. Boka sköna skärgårdturer i Göteborgs skärgård i sommar om ni vill. Kolla här wildavastkust.se

Familjen Raabe åker hem

Idag åt vi en sista god middag med Familjen Raabe. Mia och Erik bjöd flott på champamiddag med thailändska rätter i en härlig mix på Slow Down. Svante och Camilla och alla barn och hundar var också med. De åker hem till Sverige imorgon. Det kommer att bli tomt utan dem här!

Här är Erik och Edwin.


Varje morgon kommer Sixten, 2,5 år in till oss och säger godmorgon och sedan syns vi mest hela tiden känns det som, ända till skymningen och middag på kvällen.

Nils & Maja har blivit riktiga vänner. Häromdagen sov Maja över hos Nils och då kom de in under ett lakan med en ficklampa och spökade för mig och Pierre. In i vårt sovrum. Vi låg och kollade på en film. (Har börjat kolla på alla Johan Falk filmerna nu, inspelade i Göteborg ju, så det är kul att se lite miljöer hemifrån.)

Men, i alla fall, imorgon åker hela familjen Raabe tillbaka till Sverige.


Det är fantastisk kul att ha lärt känna dem. De är verkligen en superhärlig familj, alla fem! Det får bli ett besök till familjen Raabe när vi kommit hem till Sverige sen. Vi kommer verkligen att sakna dem!

Puss på er från oss båda. Och återigen tack för alla härliga skratt, middagar och roliga timmar tillsammans med er!