måndag 18 mars 2013

Home sweet home

De sista dagarna njöt vi av strålande sol och sista dagen en skön tur till Las Palmas. Kollade in ett hotell strax norr om staden. Kanske skulle man kunna göra någon må-bra resa hit någon gång? Har kontakt med en resebyrå som tycker att det vore kul. Vi hade hittat ett fantastiskt ställe mitt ibland bergen, utsikt över havet och med bananodlingar runt omkring. Så vi åkte dit och rekade lite. Tyst, otroligt vackert och med mycket god mat avslutade vi därför denna vistelse på Gran Canaria.

Det har verkligen varit en härlig upplevelse att få vara på Gran Canaria och Flamboyan. De som jag haft yoga och vattengympa för tyckte absolut att jag skulle komma tillbaka nästa år! Kul att det varit uppskattat. Vi får se vad som händer här i livet. Just nu fokuserar vi bara på att vara i Göteborg och njuta av livet här. Elliot var som en riktig backpacker på hemresan. Landade kl 00.20 på ett Landvetter i snöyra. Från 28 grader, sol och värme till snöstorm. En fantastisk farfar till Elliot kom och mötte upp och körde oss hem. Till vårt nya radhus i Billdal. Så härligt att få landa hemma! Huset var upptänt och sängen nybäddad, tack mormor och morfar (!) och kylen var påfylld med god frukostmat. Wow, vad det är härligt att få så mycket kärlek och service ifrån våra nära och kära. Farmor hade lagat gudomligt god mat och skickat med i en frysbox. Helt otroligt. Tusen tack alla ni som finns runt omkring oss och som får oss att känna oss så älskade och värdefulla! Det är superskönt att få komma hem och krama om er.



Iskallt ute men här finns många hjärtan som får allt att smälta. Det känns riktigt gött att vara hemma nu.  Kanske fortsätter att skriva här på bloggen lite då och då. Men ska nog ta en liten pause ett tag nu. Så... TACK alla som följt med på vår resa denna gång. Hoppas att ni får en riktigt skön vår nu. Kram på er. Nu är det dags att ta på sig strumporna.