måndag 21 juni 2010

Hemresa

Ja, nu ar jag pa vag hem. Det var ett tardrypande avsked fran hundar och Lanta. Vi tog en minibuss igar. Chaufforen korde som en galning. Som alla thailandare... Resan fran Lanta till Phuket via Krabi tog 5 timmar. Tillslut kom vi fram valbehallna och checkade in pa Metropole, fick ett rum pa 17 van med utsikt over hela Phuket och ett superfint hotellrum.

Gjorde lite arenden med lite shopping, vilade och njot av ett rum med lyx och sedan avslutade jag kvallen med att bli dubbelbehandlad med manikyr och pedikyr pa samma gang. Lyxigt! Pierre, ja han kollade fotboll sa klart och njot av att ha TV pa rummet. Det har vi inte haft mer an en gang pa 5 manader nu.

I morse vaknade vi av att det osregnade. Packade det sista, at en ljuvlig hotellfrukost. Sedan begav vi oss till Wangtalang och gjorde nagot mycket stort. Hamtade ut min vigselring! Den blev just sa fin som vi hade hoppats pa. Men nu har jag lovat att inte titta pa den nagon mer gang innan brollopet... Och jag far absolut inte visa den for nagon, det betyder otur tror vi. Ar sa lyckliga! Grat en skvatt av lycka da vi hamtade ringen....

Nu skriver jag fran en dator i Singapore och dar finns inga svenska bokstaver. Sa det blir international Swedish. Har bara 1,5 min kvar att skriva da tiden har ar begransad. Har akt fran Phuket till Singapore och ska snart ga pa planet till Munich och darifran vidare till Sverige. Pierre har akt tillbaka till Koh Lanta. Det ska bli kul att komma hem!

Kram
Jenny

I alla fall.