söndag 13 november 2011

En skön helg!

Igår åkte vi ner till Klong Kong. En strand lite söder ut som vi gillar att hänga på. Bokstavligt talat. Vågornas brus, fåglar som kvittrar och lite skön Bob Marley i högtalarna på lagom volym.




Om jag sugen på något särskilt då jag är gravid? Just nu får jag akut sug efter lemonshake varje dag. Så gott och läskande i värmen!


Därefter körde vi ner med moppen, Pierre körde, en tur lite längre ner till Klong Nin och njöt av kvällen tillsammans. Varma ljumma vindar, ett kvällsdopp bland skrattande thailändska barn som lekte i vågorna, en grymt bra bok (läser för närvarande Flickan under gatan med Roslund & Hellström). Så härligt då man bara fastnar i en bok och inte kan sluta att läsa. Jag får nypa mig i armen ibland för hur bra vi har det. Kan varmt rekommendera boken för den som inte läst den förresten. Funkar säkert även under ett täcke uppkrupen i soffan med hösten virvlande utanför...

Vi avslutade med en kall öl för Pierre, sodavatten med lime i för mig och supergod hotpan med skaldjur och ris på Roi Thai.
Självklart njöt vi av solnedgången även denna kväll.... Och jag fick återigen nypa mig i armen då en nybakad helt ljuvligt doftande frasig pannkaka med glass (är ständigt hungrig) kom in som efterrätt. Så gott. Vi njuuuter verkligen!


Kram på er alla som läser. Önskar att ni var här och kunde få uppleva dessa underbara stunder som fyller på energin. Skickar hem massor av den till er! Catch the moment!

Min underbara pappa!

Du min underbara pappa finns alltid där för mig. Och för alla andra som behöver det. Du är så oerhört generös, rolig, glad, positiv, gör det du önskar och får mig att känna mig levande. Tack för det! Hoppas att du får en underbar dag, även idag. Och grattis till din och mammas 48 åriga bröllopsdag som ni firade här om dagen. Så här såg du ut på min.
Puss och kram!