måndag 3 januari 2011

Solen skiner!

Idag har solen börjat skina ordentligt. Hela familjen Anderssons är friska. Var ute och åt på en supergod restaurang igår tillsammans allehop. The Frog. Och jag har återigen anammat alla goda fruktdrinkar som görs på all färsk frukt. Det har blivit en hel del sådana idag. Det har varit en varm dag med mycket sol och bad.






Imorse spelade vi beachvolley på Slow Down. Stefan kunde också vara med och vi körde tremanna lag. Kul! Sedan blev det lunch och Stefan och Pierre fortsatte att spela. Jag åkte jag till Good Days och inväntade Mys ankomst till ön.



Fick vänta en stund men låg och åt glass i en solstol och tog ett dopp så det var inte så jobbigt!

Johanna och Zackarias har slappat på Long Beach idag. Vid 14 tiden ordnade Pierre fotbollsturnering med alla ungar på stranden. Linus, Hasse och Agnetas son på Slow Down, hade tillsammans med Pierre ordnat och fixat folk i flera dagar nu. Så det blev 24 barn och en massa ungdomar och vuxna också som spelade turnering i flera flera timmar på stranden.... Sedan fick alla ungarna glass. Pierre ÄLSKAR verkligen att ordna lekar. Så han var lycklig som ett barn idag. Härligt att se!

Kvällen blev det jobb för Pierre och jag åt middag med My på Moonwalk. Det är så otroligt härligt att sitta och äta sallad direkt ur en färsk annanas, som fat, med sand mellan tårna. My ville ha pannkaka sen, så vi gick och köpte det av en kvinna som alltid står utanför där vi bor och bakar pannkakor med chokladsås, mums! Sedan passade jag på att visa My vår lägenhet. Vårt första besök här!

SÅÅÅÅ mysigt att My här nu. Vi ska ordna kurser med Access Consiousness, friskvårds verktyg som hon jobbar med och håller kurser både i Köpenhamn, Stockholm och Barcelona också. Och nu är hon här på Koh Lanta med mig. Riktigt roligt! Hon är duktig, så det ska bli spännande att lära sig alla nya verktyg som hon arbetar med. Här är affischen som sitter uppe lite överallt här på Koha Lanta nu. Så får vi se hur mycket folk det kommer... Spännande.

Kram på er alla!
Sol i sinnet och värme och kärlek från oss.