måndag 29 mars 2010

La Mote has left the Island

Rasmus har varit allas gullunge här på Good Days! Han tar tag i någons hand och går iväg dit han vill. Oftast in i köket eller bakom receptionen. Han hjälpte även till med lite trädgårdsarbete då och då... Alla har verkligen varit förtjusta barnvakter för Rasmus, till Malena och Jespers stora glädje. Här med Bew i receptionen.

Han har fått mycket glass av thailändarna, lite väl ofta enligt föräldrarnas smak, men ändå. Personalen på Good Days har gett Rasmus det thailändska smeknamnet La Mote, efter namnet på en söt thailändsk frukt. Och han är verkligen en riktig going!

Vi har umgåtts med Jesper, Malena och Rasmus både på frukostar, dagar och kvällar. Ganska ofta även med Henrik, Petra och Elvira. Vissa dagar mer än andra, men alltid någon stund varje dag. Här var vi på matlagningskurs allihop.

Jesper är lika sportintresserad som Pierre, om inte mer, och är en inbiten Chelsea fan. Så även Rasmus, enligt Jesper. När Jesper kommer hem ska han upp till norrland och spela pingis i div 2. Han har spelat uppvisningsmatcher med JO Waldner så han kan sin sak. Malena har spelat fotboll och innebandy på hög nivå i många år när hon var junior, född och uppvuxen utanför Borås.

Nu bor och jobbar hela familjen i Stockholm och en långsemester till Thailand (pappaledighet). Det har varit supermysigt att umgås och det tyckte även hela Good Days. Det blev en regäl avskedskommitté och det kommer nog kännas rätt tomt här utan "La Mote".




Hela hotellet var involverade och det var med en tår i ögat vi vinkade hej då! Ska flyga från Krabi till Bangkok och stanna där några dagar. Sen vidare hem till Sverige. Verkligen kul att lära känna er!


Vill man se hur dem har haft det på sin resa kan man läsa om det här! http://gucke.blogspot.com


Hälsa Sverige från oss. STOR kram på er alla tre. Ser fram emot bokad grillkväll i Göteborg i sommar.