lördag 20 mars 2010

Finbesöket har landat!

Åh, vad mysigt att träffa sina härliga vänner! Thomas, Marianne, Jonas och Karin har landat på Good Days och vi avnjöt en skön dag vid poolen, åt lite thaimat i solnedgången och tog sedan en biljard och fotbollskväll på initiativ av killarna, konstigt att det alltid ska vara dem som vill kolla fotboll... Marianne, Rasmus och Jesper hängde också med en sväng. Everton vann med 2-0 så Tompa var glad:-)


"Det är ju som paradiset här!" sa Karin med ett stort leende. Och vi kunde bara instämma. Hoppas att ni ska trivas. Vi satt och njöt av den ljumma kvällen och pratade ikapp oss precis som man gör när man inte har träffats på några månader. Precis som hemma, förutom att Marianne blev lite skrämd av grodorna som hoppade upp ur avloppet då hon skulle gå på toaletten och Karin höll skorna tätt intill sig så att inte ödlorna skulle krypa in i dem.

En skön stämning med många goa skratt. Vi bestämde oss för en utflykt på ön dagen därpå (läs idag). Snakeshow tyckte Thomas och vill gärna se kungsboan. Vi får se om den finns där. Men elefanterna vet vi finns här. Vi ska hälsa på dem idag och se om dem vill ta med oss på en tur i djungeln. Hyr en bil som är öppen med tak på så att man sitter ute och åker. Och så ska vi bara åka runt och göra det vi känner för. Vi får se vad det blir. Roligt att dem är här!

Och förresten, GRATTIS Charlotta på din födelsedag!! Stor KRAM!
från mig och Pierre och hoppas att du har haft det bra i fjällen.