torsdag 21 januari 2010

Resfeber

Hm, nu börjar den kännas. Resfebern över att faktiskt komma på att "Herregud, vi åker till Thailand nästa vecka och kommer inte hem förrän till midsommar!" Värmen känns så långt borta, här hemma är det isande vinter!

Plockar bland alla kläder och utmanar mig mentalt om att INTE ta med mig jeansjackan eller en lite tjockare tröja. Skulle nog se konstigt ut att gå omkring i den i Thailand. Men det känns så konstigt, är ju van vid dunjacka nu. VAD har man på sig i Thailand egentligen? Hm, behövs nog inte ha så mycket....Kommer väl att se ut som en reflexskärm på stranden, se upp för vintervita svenskar! Men träningskläderna åker med. Ska ju träna yoga och beachvolleyboll på stranden, så mycket vet jag i alla fall.

Pierre plockar just ut sin garderob och packar ner vinterkläderna i lådor. Hittar en massa gamla grejer vi hade glömt av. Släng allt tack! Vad ska man med alla prylar till, egentligen. Vi lever i överflöd. Tänk vad vi är rika.

Vi har fortfarande inte gjort någon ordentlig packlista. Den blir inte så lång. Visum, pass, dator, bankkort, försäkringspapper, böcker, shorts, linnen, klänningar, joggingskor, träningskläder, flip-flop, solcrème, sarong, badkläder.. Hm, det var nog allt. Resten åker ner i lådor och placeras ut på lite olika ställen. Källaren är redan full. Tur att Pierre har ett kontor. Min blivande man.. Hm, tänk att han friade till mig i lördags! Är så oändligt lycklig!! Möjligheten är stor att det inte bara är resfeber som har drabbat mig trots allt...