tisdag 16 februari 2010

Pluggar & jobbar

Det är inte bara utflykter, skoj och bus utan en hel del pluggande och jobbande också. Varje dag frågar man sig, var ska jag sätta mig idag och plugga och jobba? Det brukar lösa sig. Status för mig just nu är att jag har lämnat in min första examensuppgift och har en ny deadline den 21/2 för slutexamen av min första kurs. Arbetspsykologi grundkurs 7,5 hp.


Ämnen som har ingått i den första kursen är motivation och arbetstillfredsställelse, organisationspsykologi, personlig utveckling och utvecklingspsykologi, klimat & kultur, stress & förändringar samt vetenskapsfilosofi.





Pierre jobbar på för fullt med sponsorhuset.se och godhandling.se. Funkar bra med Wi-fi, High Speed! Just nu har han fått in många nya uppdrag och avtal via skype och mail. Funkar kanon. Även första affärsmötet bokat med tre killar från ett sportföretag. Har bokat in vistelse på Koh Lanta i april bara för att träffa Pierre och snacka business. Här, jobb vid Klong Nin Beach, har just pratat med kontoret hemma via Skype.

Monkey School med Brandbergs och Arvid

Häromdagen var vi på Monkey School här på Koh Lanta. Där har dem apshow varje dag. Vi fick alla nya kompisar. Vi matade dem med bananer. David var bara 6 månader, supersöt!






Pierres apa blev av någon anledning frustrerad och bet honom i armen. No worries! sa thailändaren och strök på lite tigerbalsam på såret. Jamen, då så. Nu kändes det ju helt ofarligt... Men kan meddela att Pierre är fortfarande helt frisk så det var tydligen ingen fara. Sedan bjöd aporna och aptränarna på apshow med cyklar, paraplyer och en som gick och handlade cocosnötter. Pierre blev bunden på scenen men som tur knöt apan upp knutarna, utan att bitas en enda gång.


Jack, Livia, Mikael och Karin var där allihop. En apa tyckte väldigt mycket om Arvid och särskilt hans keps.