torsdag 25 oktober 2012

Snart dags att åka till Lanta igen

Tiden går så snabbt då man tänker tillbaka... Just nu packar vi ner vår sålda lägenhet i Göteborg och flyttar ut till vårt nyinköpta och nyrenoverade radhus i Billdal. Vi flyttar in och flyttar vidare till Koh Lanta efter endast några dagar. Uthyrning av vårt hem i Sverige i år är redan klart. Den 9 november lyfter flyget från Landvetter. Det har hänt otroligt mycket det senaste halvåret! Både för oss och runt omkring oss. Dagar i sorg och dagar i glädje. Jag skulle kunna skriva en hel bok om bara den här tiden. Vi skänker en extra varm tanke till alla de som nyligen förlorat någon nära och kära både i Sverige och på Koh Lanta.



Foto: Annika Myhre, Koh Lanta mars 2012


Elliot
Det absolut mest glädjande är födelsen av vår underbara och älskade son, Elliot. Vi är så lyckliga att han finns! Frisk och kry med en stor nyfikenhet på livet. Elliot blir 6 månader då vi åker till Koh Lanta. Det är mycket att tänka på nu innan vi åker. Bra att det finns så många att fråga om goda råd.



Pierre kommer att vara pappaledig och jag kommer att fortsätta att jobba med Lanta Wellness i år.

Foto: Annika Myhre, Coaching Relax Bay
Jag kommer att vara både på Relax Bay och på Slow Down. Ni hittar mig mest på Slow Down, vid stranden, där jag kommer att ha mitt kontor. Och för er som vill kan ni återigen följa med oss här på bloggen. Kram på er som läser. Ta hand om era dagar och fyll dem med glädje, liv och kärlek till varandra och till livet!