måndag 11 april 2011

Jobba på stranden

Idag sitter vi och jobbar på Klapa Klum Bar. Jag har varit en sväng på Slow Down i morse och haft coachning för en kille som vill komma igång och träna. Sedan hem och ett dopp i poolen. Lunch på stranden? Ja, det blir bra. Så... vi har tagit med oss datorerna och sitter just nu och äter ett fruktfat med färsk vattemelon och anannas. Väntar på maten som tog lite väl lång tid att få in idag... Hungrig.

Men det är ok. Har just badat i ett helt ljuvligt turkosblått hav. Har sanden mellan tårna och sitter och jobbar. En skön stund.

Det börjar bli rätt öde på stränderna. Man märker att lågsäsongen börjar komma. Många åker hem. Många ska snart åka hem. Men skolan är i gång till i slutet av maj. Och vi stannar ju här tills dess. Det kommer inte vara så mycket folk kvar här då. Men vi ska passa på och njuta av lugnet.

Igår var det en lång dag med volleyboll turnering på Slow Down. Från kl 10 på morgonen tills kl 16 på em. Jag och Mats kom två. Pierre och Mia kom fyra. Tuffa matcher. Vi har ju övat ganska mycket denna säsongen så man märker att fler och fler blir bättre och bättre. Bäst igår var Agneta och Peo som vann hela turneringen.

Åh, nu kom maten. Tack, tack, tack!