lördag 27 februari 2010

Vi firade på stranden

Champagne? Nej, det finns inte här. Kanske i Saladan, sa hon i receptionen. Men klockan var lite för mycket för att åka in till stan. Då skulle vi nämligen missa solnedgången. Nej, det fick bli en flaska vitt vin istället. Det hittade jag på minimart. Thailändskorna kylde ner vinflaskan i en plastpåse med is. Lite snacks, casewnötter och några iskalla Singha fick det också bli. Vi packade ner några glas och så just det ja, ringarna...

En strandpromenad och en plats där vi kände, jo här gör vi det. Och så satte vi oss ner och bara njöt av varandra, vinet, solnedgången och de ljumma vindarna. Med perfekt timing satte en restaurang på min absoluta favoritlåg "Caruso" i bakgrunden med Andrea Bocelli och Celine Dion. En liknande version hittar ni här http://www.youtube.com/watch?v=e_lB33XWisM Fåglarna kvittrade och sanden var ljummen mellan tårna. Och så var det fullmåne. Kan det bli bättre än så här?

Love is in the air och den vackra solnedgången ville aldrig ta slut. Vi firade med middag på stranden. Let it be, hette restaurangen. Hm, hur ska man tolka det egentligen? Nu har vi satt ringarna på varandras fingrar. En ny resa är påbörjad och det känns helt rätt. Bröllop planerar vi till nästa sommar och det blir på västkusten, så mycket vet vi. Inbjudan kommer till alla nära och kära så fort vi vet mer. Skål!