onsdag 24 februari 2010

Nu bor vi på Lanta Garden Hill Resort

Pierre jobbar bra på vår veranda. Här pratar han med Edward och Andy.






Vi bor just nu i ett eget hus här med ett rum och badrum. Alldeles tillräckligt. Dem har vakter (fast dem sover oftast) vid grindarna här då man ska gå in på området.
Folk åker golfbil till husen!

Det är första stället som vi bor på där vi inte bor just vid stranden. Och det är rätt skönt ett tag det också. Här bor många svenskar som har köpt sina hus och som är från olika delar i Sverige. Blandade åldrar. Petra & Henrik Cederhed. Min NLP lärare med familj från Göteborg. Henriks son Oscar är 12 år och har gått i skolan här en månad. Och så har dem en liten tjej som heter Elvira, 7 månader, näpen är rätta ordet för henne! Igår var vi ute och åt en god middag ihop med hela familjen.

Snart har vi bott här en vecka men flyttar om några dagar vidare till ett ställe där vi ska bo minst en månad. Vi saknar stranden. Så nu blir det istället en bungalow vid stranden, med solnedgången precis utanför såklart:-) Nästa ställe har det lämpliga namnet Good Days och där kommer vi bo minst en månad efter massor av letandes för att hitta allt vi vill ha till rätt pris. Och det hittade vi HÄR www.gooddayslanta.com