torsdag 25 februari 2010

Solnedgångar

Ni som känner oss vet att vi båda har en viss förkärlek till solnedgångarnar:-) Timmarna är så mjuka då. Det är bra för själen. Det är tyst, havet brusar, man äter middag vid stranden och bara är. Här, en kväll med Brandbergs och Arvid. Middag och backgammon. Igår var den vackraste solnedgången hittills men då hade vi inte kameran med oss. Men här är några av de andra. En skön stämning som värmer ända in i märg och ben.

Man känner sandens ljumma sand mellan tårna, känner ljumna vindar mot kroppen och hör lite Bob Marley, Jack Johnson eller någon annan skön låt i bakgrunden. Njuter av en kall öl eller en fruktdrink.


Solen går ner halvsju varje dag. 18.40 börjar syrsorna spela, det är så att man kan ställa klockan efter dem. Sedan mörknar det ganska fort. Så vid halvåtta är det mörkt Ingen är den andra lik.



Förhoppningsvis kan vi ge lite värme till er där hemma med detta. För vi följer med på nyheterna i Sverige, litegrann. SVT Play är fantastiskt, så vi förstår att ni kan behöva lite bilder av solnedgångar just nu.


Så här kan det också vara. Här tar Pierre, Mikael Brandberg och Arvid ett dopp efter några timmar med beachvolley (bild tagen för några veckor sedan). Och snart kommer faktiskt sommaren till Sverige. Och då är det ju precis just så här, remember? Så håll ut!