onsdag 9 juni 2010

Champagne & en känsla av tacksamhet

Här om dagen blev jag och Pierre helt plötsligt bjudna på middag med champagne och lobster vid stranden i solnedgången på Slow Down.

Det var Hasse som bjöd flott och hade köpt med sig champagne ända från Köpenhamn på vägen hit. Anledningen var nämligen att Jocke älskar champagne och är en riktig vin- & champagne kännare efter alla år på Lammet och Grisen. Jocke var 16 år då han började med vinprovningar, så han har smakat en del goda drycker.... Och vi fick lära oss massor om Champagne under kvällen. Tack Jocke!

Att vi fick äran att dela denna fantastiska middag och kväll med gormetmat, dryck och trevligt sällskap är vi mycket tacksamma för. Tack Hasse!

Hasse hade ordnat med superstora humrar eller lobster rättare sagt, som ju då är ännu lite större och utan klor, som Noi tillagat på Thailändskt vis med ost och lite starka kryddor. Självklart var de fångade och inhandlade här på Koh Lanta. Det var gudomligt gott! Vi njöt ända ner i lilltåna.








Förutom att Hasse och Jocke tidigare under dagen vann över mig och Pierre i volleyboll... (Har aldrig sett så duktiga volleybollspelare någonsin :-) Grattis!) .. så passade vi på att fira att Slow Down finns. Tänk, det skänker så mycket glädje till så många människor.

Det är verkligen härligt att Agneta & Hasse och alla andra som hjälper till att bygga och utveckla Slow Down engagerat sig i detta och verkligen lever livet hela vägen ut. Det tackar vi för! Annars hade vi inte kunnat vara här och njuta.

Och så firade vi också att jag har fått möjlighet att komma tillbaka och jobba med lifecoaching och friskvård här i paradiset om jag vill. Kommer att berätta allt om detta mer lite senare. Vi får se var det landar först. Men det finns lika många härliga möjligheter just nu som vackra snäckor och stenar på stranden. Det känns levande och inspirerande!

Livet är fullt av möjligheter om man bara vidgar vyerna lite och tänker positivt. Och vi känner oss just nu oerhört tacksamma för att livet är som det är och att vi får möjlighet att uppleva alla dessa gyllene stunder och äventyr.

Tack för att jag har lärt mig att njuta av livet av er min kära mor och far. Ni är fantastiska!

När jag ändå är igång vill jag också passa på och tacka Håkan och Heidi för att vi får bo här i ert hus och ta hand om Russin.






Och Ina och Felix för en supermysig kväll igår och för att vi fick vara med och dela din födelsedag Ina med en mysig middag på Crown Lanta. (Det var andra gången jag hade på mig byxor här och det var verkligen varmt!)


De har en egen liten strand där. Just nu rullar stora jättelika vågor in. Supermysigt!