fredag 2 december 2011

Äkta kärlek

26 november - 1 årig bröllopsdag! Otroligt vad snabbt ett år går. Förra lördagen var det redan ett år sedan vi gifte oss i snöyran på toppen av Fiskebäckskil.

Det var en helt fantastisk dag! Har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv. Det var en helt magiskt dag. Så mycket kärlek i luften att jag inte ens kände mina djupfrysta fingrar och tår mitt i fotograferingen på bryggan i isande kyla. Var så varm inombords och det var som att vi hade en skyddande kärleksbubbla fylld med värme runt oss som gjorde att vi absolut inte frös, trots vindar och snö som yrde runt oss. Och att vi hade vår älskade familj runt omkring oss och fick så många härliga tal riktade till oss från dem, vänner och släkt kändes som vacker rosa bomull för själen.


Det bästa av allt är att vi lever lite i den där kärleksbubblan fortfarande, efter 6 år tillsammans. Det är rätt bra jobbat tycker jag. Äkta, ren, rolig, glad och omtänksam varm kärlek. Tack min prins för att jag får uppleva det med dig!

Osynligt men ändå så kännbart att det nästan gör ont ibland. Det är så fantastiskt vackert. Och jag är bara så otroligt lycklig över att få känna den känslan. Om och om igen. Och att få skratta med varandra, åt varandra, åt oss själva... Självklart drömde vi oss lite tillbaka till den där dagen i Fiskebäckskil förra lördagen. Vi firade med en dag tillsammans där vi unnade oss att bara ta en timma i taget och göra precis det vi kände för. En lyx! Tack, tack, tack!

Det blev promenad på stranden, dopp i det skimrande varma havet, promenad på stranden, dopp i de turkosblåa glittrande vågorna, promenad på stranden, ett dopp...
Ja, så där höll vi på några timmar. Sen blev det glass, lunch, somna lite i skuggan och därefter massage på stranden där man ligger och lyssnar på vågorna och fåglar som kvittrar.


Kvällen åkte vi till Pimalai som är ett 5-stjärnigt lyxhotell. Ofantlig lyx tyckte vi att var värda just denna dag! Vi åkte golfbil upp till toppen ifrån receptionen till restaurangen. När man kommer upp där är det en helt vidunderlig utsikt över Kantiang Beach. Så vackert med det turkosblå havet, stranden, båtar och djungel! Där åt vi en helt fantastisk måltid.

En otroligt härlig dag helt enkelt. Och lite varmare än hemma för ett år sedan... Vi har ju aldrig firat någon bröllopsdag innan så vi vet ju inte riktigt vad man gör. Men vi sa att just denna dag kommer nog faktiskt att vara rätt svår att slå...