måndag 18 april 2011

Flyttat igen..

Fast... bara en våning ner. Så nu bor vi ännu närmre poolen...

Det var ju bra, tycker vi. För helgen och dagen har varit varm. Poolen är 32 grader varm och svalkar gott då man hoppar i. Har ingen aning hur varmt det varit idag. Men det var 31 grader i morse då vi flyttade ner alla grejer.

Oj, vi har samlat på oss en heldel. Så vi får nog rensa och ge bort mycket innan vi ska hem. Vet inte hur vi ska få hem allt annars.

Eftersom det är många som åker hem nu så kommer folk med saker till oss, som inte de får plats med. Mest sprit. Så vi får väl ordna en fest till här. Ett poolparty kanske. Vad vet jag.... Vi flyttar ju ut om 2 veckor så då kanske det blir läge. Då flyttar vi till Slow Down. Där kommer vi att bo den sista månaden och ta hand om Rocky och se efter Mango lite. Mango är en annan hund som ska hem till Sverige, Heidi och Håkan, och som ska bli kompis med Russin. Nyfiken på ifall Russin kommer att känna igen sin gamla kompis från Slow Down.

I övrigt jobbar vi på för fullt. Njuter av livet. I helgen var vi på Klong Nin, en strand söder över där vi har vänner som driver ett litet resort, bar och restaurang. Linda och Tommy driver Round House. http://www.lantaroundhouse.com och bor här året runt.

Förutom bungalows hyr de ut paddleboards. Stora surfingbrädor som man står och paddlar och surfar på, ifall det finns vågor. Just i lördags då vi provade sken solen och havet var lugnt. Så det var en bra början. Superkul! Här kan ni se hur det kan se ut. Har dock inga bilder på oss. http://www.lantapaddlesports.com/1/post/2010/9/koh-lanta-thailand-sup-paddleboard-island-adventure.html

I övrigt spelade Sunderland i helgen och fick stryk. Igen. Tror att det var 5:e matchen på raken. Pierre är väl så där glad över det.... Men han är en trogen fan.

Pierre kom just in ifrån poolen och sa.. "Nu är det andra gången jag varit inne hos grannarna en våning upp idag". Hm, ja det tar ju tid att vänja sig vid saker.... Men nu bor vi här ett tag i alla fall. Det ser i övrigt i stort sett precis likadant upp som på ovanvåningen.

Ha det gott i vårsolen! Nu ska vi ner till stranden och fånga solnedgången. Vi saknar er. Önskar att ni kunde vara här. Allihop! Kram från Pierre och Jenny

Min kamera är på Slow Down för tillfället så tyvärr har jag inte så mycket bilder att visa upp. Här är några som jag tog en annan dag.Länk