torsdag 19 maj 2011

Sista tiden innan förändring

Vi håller på och avslutar allt inför hemresan den 26 maj.

Vi jobbar varje dag ca 8 timmar om dagen och däremellan fixar och trixar med allt som behöver fixas med. Både inför hemresa, jobb hemma, lägenhet hemma, jobb här, boende här. Det är ett stort puzzel som behöver läggas för att få allt att gå ihop. Vet fortfarande inte vart vi ska bo nästa säsong. Har fått många erbjudanden men har ännu inte bestämt oss. Ska nog göra det snart.
Rocky följer oss vart vi än går. Han är en riktig trogen vän! Kommer att bli jobbigt att lämna honom här. Men Peo är ju här. Det är bra!

Här kollade vi solnedgången tillsammans häromdagen. Lugnt och fridfullt. Vackert! Vi trivs bra på Slow Down och i vår bungalow. Det är fortfarande bara Pierre, jag och Peo som bor här. Tomas, Lanta Diver har åkt till Bangkok. Det planeras och filas på nya idéer inför nästa säsong här nu för de som är kvar på ön. Det är nu alla nya beslut tas och planeras inför nästa säsong. Jag har många olika saker på gång men inget som är spikat än, förutom med en ny kurs med Rickard Carlsson. Det blir kul!

Det är ju en heldel katter här på Slow Down. Och det har varit helgalet med dem. Peo som tar hand om dem, har fått åka till veterinären var och varannan dag.

Det går någon kattsjuka nu vilket gör att många katter har gått bort. De blir trötta och sedan dör de bara efter några dagar. Ingen vet varför. Om det var detta som tog Sixten (det är en hon) vet vi inte. Men hon överlevde tyvärr inte efter att ha varit borta i flera dagar, åkt till sjukhuset och fick dropp. Men tyvärr var hon för svag. Fruktansvärt jobbigt när kattungar dör. De är ju så söta. Hon var så fin lilla Sixten...

Stewie blev biten av en hund, tror vi. Vet inte vilken. Tror inte att det var Rocky. Han är alldeles för feg för att ge sig på denna tigerliknande coola katt.

Och plötsligt svullnade tassen upp x 10 och han såg helt overklig ut. Som en Disney figur. Nu är allt bra igen. Såret börjar läka och tassen har kommit tillbaka till sin normala storlek igen.
Han är tuff och stark.

I övrigt är det blandade känslor att åka hem. Här är så lugnt och tyst. Vi trivs så bra här. Vackert och njutningsfullt! Men samtidigt längtar vi efter att träffa er alla. Ska bli super kul verkligen!

Passar på att njuta av våra sista dagar här. Det blir massage, långa promenader på stranden, träning, volleyboll, god mat, ansiktsbehandling, klippning och trimning av tår och händer:-) Gott!

Så blir vi till slut redo för hemresan. Snart syns vi!! Kramar till er alla.