tisdag 30 mars 2010

Dags att skörda cocosnötterna.

Man kan beställa en färsk cocosnöt för ca 25 kr här. På bilden, Jesper på ett av våra favoritställen "Somewhere else" på Long Beach. Rasmus älskade cocos. Det är lite tomt här utan er... Bew hälsar särskilt :-)

Cocosnötterna är gröna här, inte bruna som i Sverige.
Man får dem serverade med skalet avhugget och ett öppnat lock. Sjävklart med sugrör i, som alla andra drycker här. Cocosmjölken är ljuvlig och sedan är det bara att skrapa ur dem och äta upp all cocos innuti. Men det är som en lite mjuk smet kan man säga, inte hårt som hemma i Sverige. Smakar inte lika mycket cocos bara. Men det är gott och svalkande.

På Good Days skördade dem cocosnötterna för någon vecka sedan. Då såg det ut så här. Vad skulle arbetsmarknadslagarna säga om det här i Sverige måntro.



Idag byter vi bungalow till en större men inom samma resort, Good Days. Den är snyggare och ligger precis vid poolen. Mer om det sen. Nu måste jag verkligen plugga. Har varit lite dåligt med disciplinen några dagar nu då jag mer har haft lust att jobba och planera mitt eget företagande. jennycoach.se. Det är riktigt spännande och ger mig en skön energikick!