måndag 28 december 2009

Bokad resa. Vi åker den 27 januari.


Yes, nu har vi bokat resan och det känns så bra! Bokat och helt klart att vi faktiskt ska åka till Thailand snart. Nyss hemkomna från ett snöigt Sälen känns det lite overkligt att vi snart ska åka från skidåkning till sandstranden. Men det känns fantastiskt härligt!

Planet lyfter från Landvetter den 27 januari vid 14-tiden. Vi reser med Lufthansa via Frankfurt och Singapore och landar i Phuket. Lite omväg kanske men bra pris. Ombokningsbar biljett ifall ifall det händer något oförutsett. Från Phuket kommer vi sedan ta oss ner söderöver mot Koh Lanta. Det går både båtar och inrikesflyg därifrån så vi kan ju se vad vi känner för när vi väl är där.

Hur det än blir är målet Koh Lanta.
Lite om Koh Lanta, Thailand
Koh Lanta ligger 2 timmars resa utanför staden Krabi på Thailands västkust, dit man kan flyga från Phuket om man vill. Koh Lanta har 18.000 invånare och är en del av Krabi distriktet som bestar av 52 öar. Koh Lanta är två öar: Koh Lanta Noi, Lilla Lanta, (Koh betyder ö och Noi betyder liten) och Koh Lanta Yai (Stora Lanta). Det finns ännu så länge bara turister på Koh Lanta Yai, där också de vackra stränderna finns.

Självklart är det massor att ordna innan den 27 januari! Fixa visum, packa badkläderna och snorkeln. Vi kommer hem någon gång den 21 juni, lagom till midsommar. Men ikväll ska vi bara fira att vi bokat biljetterna!