måndag 2 januari 2012

Blåsningen

Då Pierres bror Stefan och hans familj lite plötsligt bestämde sig för att komma och hälsa på oss här på Koh Lanta kom Pierre och Stefan på att det vore fantastiskt kul att blåsa sin lillebror. En hemlis blev det alltså av deras ankomst... Oj, vad många gånger jag höll på att försäga mig!

Många av våra vänner visste dock om det. Men INTE familjen Myhre. Jag och Pierre mötte Stefan och Zackarias då de var på plats och fixade utstyrsel till Stefan med peruk mm. Dagen efter de landat på ön var det volleyboll turnering på Slow Down. Självklart hade Pierre snackat ihop sig med Peo och Hasse, som höll i turneringen, om att hjälpa till med blåsningen. Och Stefan klädde ut sig på resortet bredvid Slow Down, där han även hade koll på volleyboll planen.

Stefan och Tobias var laddade inför turneringen

Först spelade Pierre och Tobias. Grymt laddade. 2-manna lag skulle det ju vara och Tobias var väldigt laddad, vinnarskalle som han har... Pierre fick just då de börjat spela så himla ont i knät och sa till Tobias, nej det funkar inte! Någon annan som vill spela? De hade hittat på att det skulle då komma någon som hette Chris, vilket de ropade ut om i högtalaren. Var är Chris? Det var verkligen mycket folk där och tittade. Ingen svarade. Tillslut kom "Chris" joggande lite lätt på stranden. Mycket kläder och med långt hår (peruk).





Svårast var ju att faktiskt få till det så att Stefan inte skulle bli igenkänd av sin lillebror. Men trots utstyrseln med nässkydd, solskyddsfaktor mm såg Tobias ändå ganska snart att det var just hans storebror som kom och skulle spela isället. Han vek sig av skratt och fick ett riktigt härligt skrattanfall, såg rätt chockad ut en liten stund. Men sen hämtade han sig rätt snabbt och sa med ironi i rösten "Ok Chris, du får stå där framme..." Och så var det liksom inte mer med det...

 

Självklart avbröts matchen så att bröderna fick återhämta sig och sedan börja spela på allvar. Tobias och Stefan åkte ut efter ett tag. Pierre och Simon (hans nya lagspelare) vann hela turneringen just denna dag! Så det blev en VÄLDIGT bra dag för alla!

Jag filmade hela blåsningen.
Tyvärr var filmen lite för stor att ladda upp här... Så den får vi visa en annan gång. 





Gott Nytt År!

 
Pierre, Mikael, Hanna, Maja och Helen


Vi tillbringade en underbar kväll på Slow Down med en massa härliga vänner! Familjen Mikael Fredriksson, Helen Fredriksson samt deras barn Hanna och Maja kommit för att hälsa på oss och fira nyår ihop. Först blåste det en massa och regnet hängde i luften. Men vi och alla andra 200 gäster klarade oss och tur var väl det eftersom långborden stod dukade på stranden. Även andra vänner var där och firade. Te x. Jack, My, Lasse, Thomas, Peo mfl. Det blev 3-rätters meny med kladdkaka till efterrätt.

Nyårsmys i hängmattan

Och Lilleman var med...

Stefan, Zackarias, Pierre och Jenny
 Extra kul att Stefan och Zackarias (Pierres bror och brorson) hunnit ner och kunde vara med oss på nyårsfirandet på Koh Lanta. Kul att ha dem här! Saknade Johanna, Stefans fru, såklart!


Familjen Myhre var såklart där också!

Stefan fick hjälp av Lukas att hålla i texterna. 

Stefan är ju, som för många är bekant, musiker och artist, ni kan kika på hans hemsida här, och därför var det riktigt kul att han valde att spela några av hans egna låtar under kvällen!

Efter det var det ett thai cover-band som spelade hela kvällen med blandad kvalitet. Festen pågick långt in på natten. Jag och magen hängde med! Alla dansade för fullt, med fötterna i sanden.

Fyrverkerier med utsikt från Slow Down över Klong Dao

Gott Nytt År alla vänner!
Vi önskar att ni får ett riktigt härligt 2012. Fullt med nya spännande möjligheter!