tisdag 6 december 2011

Sinnen i förändring...

Tänk vad mycket det händer i kroppen då en kvinna blir gravid! För mig har det inneburit att jag nu har ett bättre luktsinne än hundar, tror jag och att jag verkligen kan bli sugen på de mest konstiga saker, nu! Och så mår jag fruktansvärt illa av soplukten som kommer emot mig ibland då jag kör moppe. Det kan ju ligga lite sopor här och var här i Thailand.

Gott med en kall öl i solnedgången? Nej, absolut inte för mig just nu såklart... Och det berättar kroppen för mig också. Jag känner minsta lilla dos av öl om den är 1 km omkring mig och mår då direkt illa. Ex då jag går förbi en bar på stranden, om en halvtom kvarlämnad ölflaska råkar stå någonstans, eller någon som sitter någonstans och tar en öl. Får blixtsnabbt upp minnen från då jag jobbade på XL, en klubb i Göteborg, då jag var runt 20 år. Det luktade alltid "efterfest" där då man kom dit. Gammal öl. Inte gott. Kommer du ihåg Johanna? Senare på kvällen då man jobbat i baren några timmar kände man inte längre lukten. Just nu gör den mig illamående, direkt!

Pommes-frites äter jag i stort sätt aldrig. Men de sista dagarna har jag varit grymt sugen på det! Något kroppen behöver? Förstår dock inte vad det kan vara för bra med det... De sista dagarna har jag också varit sugen på coca-cola och ketchup. Och det brukar jag ju inte vara det heller... Imorgon går jag in i vecka 18.

Pierre mår bara fint! Just nu är han och Tobias och spelar back-gammon. Sitter någonstans vid stranden och lyssnar på vågorna. Jag själv kommer nog att gå och lägga mig snart. Har börjat med tidig meditation och därefter morgonpromenad på stranden på morgonen nu några dagar. En otroligt härlig start på dagen. Att julen börjar närma sig är svårt att förstå, men vi har börjat planera lite och konstaterat att vi ska fira jul hemma hos oss. Bror och svägerska kommer hit med barnen + några andra vänner som vi gärna hänger med rätt ofta!

Ser fram emot all julmat vi nu beställt. Det blir allt man kan tänka sig på julbordet här då. Och det känner jag redan att alla mina sinnen tycker mycket om! Vi kommer även att få alkoholfri glögg att sörpla på. Mums.