måndag 15 mars 2010

Sunderland

Vi träffade en tjej på ön som var från Sunderland och som är dykarinstruktör. Supertrevligt! Men då vi kollade på Sunderland match igår gjorde vi det med Jesper och självklart hade Pierre sin nya tröja med sig. Jo, han är verkligen ett fan på rikigt. 1-0 nästan hela matchen och sedan blev det 1-1 i 93:e minuten mellan Sunderland och Manchester City. Otur, igen.

Grattis!

GRATTIS... Hurra, hurra, hurra!
...på födelsedagen Anita!
...i efterskott på 30 års dagen Annika!
...till fast anställning på SVT Johanna!
...till "nya" huset Stefan, Johanna & Zackarias!
...till nya lägenheten Niclas!
...på födelsedagen i förskott Charlotta!
...till alla härliga spelningar Stefan!
...till att du har lyckats gå ner i vikt Karin!
...i efterskott på 40 års dagen Zandra!
...till att du blivit hockeytränare Arvid!

Och till allt annat som händer som är så bra. Axel, du har säkert gjort saker vi kan fira varje dag:-) Man ska passa på så fort man kan. Livet är så kort. Känner ett litet, litet uns hemlängtan ibland men det försvinner bort igen sen. Saknar er! Precis så som det ska vara. Känslor kommer och går. Vi hade gärna varit hemma och firat er. Hoppas att din födelsedag blir just så som du vill ha den Anita!


Och här är en bild på våra händer med ringar, för de som har efterlyst det. Grattis till oss också då, igen...

STOR KRAM
från oss båda till er alla!

Rätt låt vann!

Även här kan man kolla på Melodifestivalen. Såklart! SVT Play sände en livesändning fast då var det mitt i natten här. Vi väntade med att kolla på finalen först idag och har inte tittat på några löpsedlar eller sajter med avsikt att inte veta vem som vann innan. Det finns en svenskägd restaurang som kör lite olika temakvällar med svenska program här, Bajen heter den. Och idag var det dags för finalen i Melodifestivalen på storbildsskärm. Fullsatt och rätt låt vann tyckte både jag och Pierre, helt klart. Vi var där med Rasmus (13 mån), Malena, Jesper, Petra, Henrik och Elvira (8 mån). Tog en pizza och kollade på Melodifestivalen. Som hemma fast på restaurang utan väggar och med tuk-tuk chaufförer väntandes utanför.
Och vi var enade. Vi tyckte att rätt låt vann!