tisdag 15 februari 2011

Hur går det för dig?

Jo tack, det går bra! Har varit igång lite mer än en månad nu. Lär mig massor! Det kommer lite blandat med folk på våra klasser. Från hela världen. tyskar, belgare, canadensare, engelsmän, svenskar, thailändare mfl. Kul!

Idag var det 18 personer på vattengymnastik hos Sri Naam där vi kör två gånger i veckan. Michelle kör vattengympa. Har inte kommit igång med det än. Har så mycket annat att göra...

Jag coachar på för fullt. Både per telefon via Skype och här på Lanta. Har även börjat coacha på engelska. En helt fantastisk kvinna från Whales. Det funkar bra.

Otroligt spännande att höra om allas livshistorier. Fantastiskt, vilken ära att få vara med och och höra och lyssna och kunna hjälpa folk med att skapa insikter och se nya möjligheter. Det är verkligen det bästa jobbet jag kan tänka mig!

Igår bjöd vi in en drös tjejer på en förmiddag med "alla hjärtans dag & tjejmys tema" på yogaplatformen på Relax Bay Resort, utan kostnad. Vi blev 16 personer, med mig och Michelle. Började med Life Coaching övning med att stärka sig själv och körde sedan Body&Mind klass mellan 10.30-12.00. Avslutade med lunch på restaurangen där en trappa ner. Så vackert det är varje dag här. Som hängmattan på bilden ovanför som finns på Relax Bay....Det slår mig i stor sätt varje dag. Tyvärr missade jag att ta med mig kameran på tjejdagen. Får se om jag kan få några bilder från någon annan som var där och tog lite kort.

Jag här även blivit erbjuden att få komma och föreläsa på Lilla Svenska Skolan vilket jag kommer att göra nu på fredag. http://www.svenskaskolanlanta.se Då har alla lärarna studiedag så jag kommer att göra lite blandade kul övningar och mental träning med dem baserat på NLP och om att utveckla sin roll som lärare. Det ser jag fram emot!

Den 22 & 23 ska Rickard Carlsson, coach, ha en kurs tillsammans med mig med temat "Vem är du.. egentligen". Tid för lite reflektion och kul övningar i en underbar miljö. Än så länge är det 6 personer som är anmälda. Och det verkar bli fler som är intresserade av att vara med. Roligt!

Har även fått många spännande förslag på samarbeten Mindfulness kurser och mycket annat som kan bli kul inför nästa säsong. För det hade varit väldigt roligt att komma hit nästa år igen och jag och Pierre vill gärna ge det här några år. Om det inte händer saker som vi inte vet idag som skulle hindra våra planer.

Jag har även fått förfrågan om att börja jobba som personlig tränare på Slow Down. Det är flera som vill ha hjälp med att sätta tydliga målsättningar med din träning och få lite hjälp med tips på träning för att nå sina mål. Jag är ju utbildad friskvårdsterapeut där vi även hade sportrehab, fysiologi, anatomi, stresshantering mm på schemat. Även träningsinstruktör och certifierad NLP coach. Så jag samlar ihop mina kunskaper och hjälper folk med det jag kan. Hade även många gyminstruktions tillfällen och "kom igång och träna" samtal då jag jobbade på Hälsans Hus. Så jag hoppas kunna hjälpa folk på ett bra sätt.

Michelle kör via Lanta Wellness även lite tuffare hardcore pass på Lanta Sport numera. Hon gillar att verkligen köra på rätt hårt. Bra att komplettera varandra med olika kompetenser!


Så det rullar på rätt bra tycker jag, för att vara den första säsongen med Lanta Wellness på Koh Lanta.

www.lantawellness.com