måndag 28 februari 2011

Snart åker vi på semester!


Jo, det är sant. Vi jobbar faktiskt rätt hårt. Även om vi är i Thailand... Idag började min dag kl 8.00 med ett personligt tränings pass (det är det nya nu, kommer att jobba med att hjälpa folk att komma igång och träna och lägga upp personlig träning), sedan Mindfulness klass på Relax Bay, marknadsföringstimmar framför min dator.

Bla med en ny kurs för personlig utveckling som planeras till den 22 mars. Även ett kul samarbete med Lanta Sport som planeras och som jag hade möte med på stranden idag. Sedan var det telefoncoachning med Sverige. Jag avslutade min dag kl 19 idag. Och imorgon ser det ungefär likadant ut... Det är kul att jag har har skaffat mig att göra:-)

Pierre har ungefär jobbat 12-15 timmar den senaste tiden för att få allt med jobbet att gå ihop och snurra på. Så...Vi är nog faktiskt OERHÖRT värda lite semester, när vi funderar på det. Vi ser fram emot att bara vara lite ledig några dagar.

Så vi har bestämt oss för att då Thomas Jansson och Marianne kommer hit på onsdag, några nära och härliga vänner, ska vi dra på semester till någon paradisö. Hi, hi.

Så, vi åker till Koh Lipe på torsdag och är tillbaka på Koh Lanta den 8 mars. Vi ska inte ha med oss några datorer utan BARA sola, bada, snorkla och äta och dricka gott. Ser fram emot det!

Tar en båt från Lanta till Lipe som tar ca 7 timmar. Så det är en liten bit att åka. Har fått många härliga tips om bra resort. Alla som jag känner och som varit på Koh Lipe är lite förälskade i ön och livet efter att de har varit där, så det tänkte vi också bli en stund.

Här kan ni läsa lite om Koh Lipe för den som är nyfiken. Vi har ännu inte bestämt oss vart vi ska bo. Får väl boka något snart...

En fredagsöl med nära och kära via Skype

Vi saknar er, alla nära och kära. Men vi saknar inte klimatet... Saknaden går i vågor. Ibland väldigt mycket. Ibland inget alls:-) Eller, åh detta hade Arvid och Axel gillat. Eller tänk om mamma skulle fått smaka på det här, det hade hon älskat, osv...

Men vi ringer hem ganska ofta tycker vi. Känns som att prata på lika bra lina som om det vore i Sverige. Men ibland också bättre. För här har man även bild, om man ringer via Skype....

Så i fredags kom vi på att vi ju faktiskt kunde träffa familjen Anderssons hemma i Billdal och ta en fredagsöl. Nästan som vanligt då vi är i Sverige eller på en middag på stranden i Thailand:-) Satt och pratade säkert en timma och skålade och hade det supertrevligt! Tack för att ni finns! Ni är fantastiska. Allihop.

Bara så att ni vet har vi printat ut en massa härliga bilder också, på er alla, hela familjen och satt upp på kylskåp och på en stor vägg i sovrummet. Det är bra att titta på då ni saknas oss.

Och så en bröllops bild på oss och hela familjen på vår bröllopsfest. Och Morgan, Pierres pappa, får också vara med hemma hos oss i Thailand.










På en härlig bild inramad i rött, Pierres favoritfärg. Så, ni är alla här. Bara så att ni vet.

Vackra Lanta

Nu har vi bestämt oss för att flytta till hus om en månad. Då får vi även en egen pool. Och ett bananträd:-) Det blir härligt!

Den 24 mars flyttar vi in i det här huset som kallas Vackra Lanta, på ovanvåningen. Lite senare får vi flytta ner och bo på nedanvåningen, men det blir bra det med.

Hur som helst får vi en skön altan att sitta på, och en lite bekvämare soffa. Någon kommer och städar en dag i veckan och någon sköter poolen. Verkligen lyxigt!

Det är svenskar som har byggt här. Supertrevliga!

Vi har havsutsikt där också men från lite längre avstånd. Ser även där då solen går ner i havet.

Det finns ingen TV i huset. Men det finns så att man kan kolla på film. Och TV ser vi ju inte på så mycket ändå. Det är mest nyhetskanalerna BBC och så som vi följer för att se vad som händer i världen ibland. Annars är det mest SVT Play eller TV4 Play som gäller på nätet för oss.

Vi kollar även nyheterna via nättidningar såklart. Hänger med på gp.se, di.se, aftonbladet.se och lite andra sajter. För man vill ju inte bli helt bortkopplad på vad som händer i världen bara för att man befinner sig här på en ö i Thailand:-)

Vill ni ser fler bilder och läsa mer om huset kan ni läsa om det på www.vackralanta.se
Jag får tom. lite lite närmre Relax Bay, där jag ju kör Mindfulness och Life Coaching. Och Pierre tycker att det blir ännu bättre att jobba hemifrån här än där vi bor nu. Så det blir kanonbra.