tisdag 9 februari 2010

Fam Rossbys åker hem efter en månad på Koh Lanta - hej då vänner!


Snyft. Sorgligt att ta farväl av våra härliga vänner Rossbys! Det kändes som att vi alltid skulle hänga runt här på ön tillsammans med middagar och vackra solnedgångar.



Men NU har nu tagit minibuss lastad med sig själva och en mängd påsar, väskor och småplock. Fleeströjorna är med. Konstigt att ta på sig sånt igen efter 30-40 graders värme i en månad kan jag tänka mig... I natt sover de i Krabi och imorgon flyger dem hem till Göteborg, Skintebo igen.

På Koh Lanta lämnar dem oss med en massa bra tips! Och familjen Wikström (Rossbys grannar i Skintebo) är kvar några veckor till. Och så har ju äntligen den efterlängtade familjen Brandbergs landat på ön! Så vi blir ett litet gäng som fortsätter med de goda vanorna med beachvolley i solnedgången och sånt, som vi har börjat med nu.

Vi kommer att sakna er. Tack för underbara veckor tillsammans Magnus, Jenny, Vilda och Leo! Och tack för att vi fick umgås med er härliga familj så länge.










Vi fick överta Leos barnamats-stavmixer så att vi kan göra egna fruktshakes! Tack Leo!
Och så fick vi en flaska mild tvål, väldigt bra då Thailändska tvålar är OERHÖRT starka.



Det lönar sig tydligen att vara barnpassare när
folk åker hem och packar det där sista... Nu slipper ni äntligen all jobbig svett, sand och konstiga barnstolar. Arvid tackar för badshorts lånet. Pierre kanske övertar dem något dopp bara... Kram och hälsa Sverige!