onsdag 12 januari 2011

Tack familjen Anderssons!

Resan började med magsjuka men snart blev alla snart bättre och bättre och tillslut blev det bäst!

Vad härligt att ni varit här i två härliga veckor och förgyllt våra liv på Lanta. Vi är så tacksamma för att vi fått uppleva alla dessa härliga stunder med er!


















Det har verkligen varit kul att visa runt er här på ön. Det kändes lite som julafton då ni kom hit och vi fick nöjet att träffa er så mycket här. I det enkla livet.

Härliga middagar med fantastisk mat på Time for Lime, The Frog, Red Snapper, Tavern, Miami och Thai Cat, revben på Tavern mm.











Stefan och Pierre har spelat volleyboll i stort sätt varje dag på Slow Down medan jag har jobbat och Johanna och Zackarias har hängt på stranden. Fantastiskt härligt sätt att börja morgonen med volleyboll, tyckte dem båda och höll på ända fram till eftermiddagen. - Ja, ni vet var ni har dem i alla fall, sa folk till mig (Jenny). Och vi vet ju alla att om man bara ger bröderna Andersson en boll är det liksom redan bäst... Behövs inte så mycket mer nämligen.

Brunbrända, vältränade och rätt möra fick de sedan i sig god mat med oss alla på kvällarna.

Stefan & Johanna bjöd med oss ut och vi firade deras bröllopsdag här på ön också. Mysigt!

Vi har också varit och ridit elefant i djungeln och sedan badat med elefanterna i havet, i solnedgången. Pierre och Zackarias var lite rädd för aporna som vi såg i djungeln bara så att han ville gå tillbaka. Annars gick allt bara fint! My var också med!
















En helt ljuvlig upplevelse med många härliga skratt då elefanten gärna slängde av oss då vi var i vattnet genom att dyka ner under ytan och lägga sig på sidan och sånt. Kändes som att sitta på en rodeotjur i vattnet. Bara att hålla fast i öronen på elefanten så hårt man kunde så att man inte skulle åka av...






Zackarias har läst ut alla sina böcker och en dag tog Pierre med honom både på Monkey Show och Snake Show (julklapp) och han var supermodig. Klappade apor och höll boaorm och kungskobran runt sin hals. Tyvärr har jag inga bilder på det här, men han kan säkert visa upp bilder för er där hemma.

Vi har badat, hängt på stranden och druckit goda fruktdrinkar och Zackarias har druckit Coca Cola, hela tiden:-) Han ska in på avvänjning nu när han kommer hem:-)

Fikat med glass och härliga diskussioner om livet. Pierre och Stefan tog en moppetur på ön och kollade läget i Old Town.

Det var både vilda apor och en tjur som slitit sig på vägen då de kom körande. Men modiga som de är tog de sig förbi alla såna hinder som finns här.



Kul att få tid för varandra och bara vara. Ser fram emot att träffas fler gånger på Koh Lanta! Så stor kram till er, hela familjen! Och lycka till med allt som är på G.

Vi hörs snart igen. Och glöm inte att plocka fram hängmattan från vinden och ge Zackarias hans kvarglömda julklappar:-)

Just nu när ni åkte hem dök Mats från Bo Kaspers Orkester upp här på ön. Träffade honom i förrgår på en gemensam middag. Ska hälsa så gott till dig Stefan.


Puss på er!

Access Consiousness med My

Det var riktigt kul att organisera Access kurser med My Södergren här på Koh Lanta. Jag känner mig tacksam över att få lära mig nya intressanta verktyg för att leva här och nu i medvetenhet med oss själva. Tack My för fantastiska dagar!

Vi har haft människor från båda Sverige och Canada som deltagit och förgyllt våra klasser. Och det har varit riktigt härliga och intressanta samtal och reflektioner. Både på engelska och svenska.
What else is possible?


Vi har även fått lära oss att göra BARS som är verktyg inom Access som är som en behandling för att öppna upp för ökad medvetenhet. Så nu kan jag det och kan göra Bars behandlingar för den som är intresserad. Vi lärde oss bars på yogaplatformen på Relax Bay och avslutade med att göra behandlingar i solnedgången.

Hur kan det bli bättre än så?


Vi har fått coaching och "clearings" som man säger på Access språk. Vad det innebär kan man lära sig mer om på Mys kurser. Snart ska My åka vidare i Thailand och vidare hem för att köra klasser i Stockholm och sedan i Oslo och New York under våren. Snart kommer även grundarna till Access Consiousness över från Santa Barbara för att ha kurser i Stockholm, vilket My organiserar för dem där. Kurser kring Access hittar ni här