lördag 25 februari 2012

Veckan då hertiginnan av Östergötland föddes




Estelle Silvia Ewa Mary är född! Sveriges nya lilla prinsessa. Tjohoo! Samma vecka som denna stora nyhet spred sig runt om i världen (dagen innan Estelle föddes) födde våra vänner Mikael och Karin Brandberg sitt tredje barn på Mölndals sjukhus. En liten prins. Vad han ska heta vet vi ännu inte. Vi saluterar alla nya bebisföräldrar!!

Vår lilla prins växer på i magen. Börjar ana en liten vakenrutin. Han sparkar och är vaken på morgonen vid 7-8-tiden, vid 14-tiden, vid 17-tiden och vid 22-tiden på kvällen. Och ibland på natten så att jag inte kan sova. Får även springa på toa minst 1 -2 ggr varje natt. Halsbränna och lite kramp i tår och vader håller mig också vaken då och då... Vad han ska heta vet vi inte. Funderar för fullt på det men har ännu inget bestämt. Får se vem han är då han kommer ut. Mezzi och Lilleman är smeknamnen. Jag säger ibland "den sparkar nu" till Pierres stora besvikelse. Ha, ha:-) Har nog inte helt fattat att det faktiskt är vår bebis där inne. Det är så otroligt, magiskt och fantastiskt!

Övrigt gottade jag, min svägerska och deras barnflicka oss riktigt ordentligt med bodyscrub och fotfix i flera timmar på Dreamy Spa. Ljuvligt! Har annars jobbat varje dag med ca 2-3 personer som jag coachar/dag och i måndags höll jag en 2 timmars workshop om motivation med alla lärare på Lilla Svenska Skolan. Pierre har jobbat på rätt hårt förutom volleyboll träningar. Vi tänkte vara lite lediga någon vecka här innan vi åker hem. Igår spelade Pierre volleyboll turnering på Slow Down, han kom 2:a, med en kille som heter Tomas. Sedan gick de ut på en barrunda, killkväll, till sent på småtimmarna. Själv hade jag tjejmys med en vän. Vi var och åt på restaurangen The Frog. Så vi har det bara bra:-) 

Ingen som har hyrt huset här än. De två som var intresserade tackade nej. Snart kommer det några nya personer och kollar. Ikväll blir det poker och Sunderland spelar match.