tisdag 27 april 2010

Det händer lite av varje - nu har vi ny kamera.

Äntligen kan vi börja ta lite bilder igen! Vår gamla kamera är tyvärr fortfarande försvunnen och borta. Den har fortfarande inte dykt upp. Så vi köpte en ny. En liten digital Olympus med worldwide garanti. Snygg, praktisk och bra objektiv med macro, video och en helt ok zoom samt en massa kul funktioner.

Vi köpte den på Tesco, Big Camera shop på vägen hem från Malaysia. Resan gick bara bra. Tjejerna som sålde kameran till mig frågade mig "You are here alone?". Nej, sa jag "I am here with my man." och pekade på Pierre som satt och jobbade på datorn 20 meter därifrån. -Åh, very intelligent! sa hon och fortsatte -You are very lucky! och fnissade förtjust. -Hm, yes I am, sa jag. För visst är jag! Vi lever med varandra varje dag så ibland glömmer jag av att uppskatta våra skratt och underbara tillvaro vi har tillsammans.

Pierre är fantastisk. Intelligent, rolig, hjärtlig och ja, bäst för mig helt enkelt. Bäst för varandra. Kan inte nog beskriva hur glad jag är att han bjöd ut mig på Elvis och att vi idag lever tillsammans. Eller vad säger du Arvid? Kanske låter fjäskigt, men jag är väl kär:-) Och så ska vi gifta oss... Hm, kanske dags att börja planera bröllopet. I alla fall. Här är lite bilder.


Jag och Russin hemma på köksgolvet.









Just nu är det mangostini och lichee säsong. Här fruktfatet hemma. Mango har vi ätit oerhört mycket hela tiden så jag har nästan förätit mig. Men det är supergott att göra shake som mellanmål med färska frukter. Det gör vi rätt ofta. Vattenmelon är också en favorit!
Pierre, Elvira och Henrik. Elvira är nu 9 månader och kan ställa sig upp. Här är en bild från igår kväll då vi åt middag tillsammans på Castaway, Long Beach. Idag är sista dagen för familjen Cederhed här på Koh Lanta. Vi har haft mycket kul med dem här!

Nu är det tentaperiod för mig hela veckan och Pierre har också mycket jobb. Men imorgon ska han till Phuket och spela golf på dagen med ett gäng killar. Svante och Thomas på Lanta Divers. Kallad Sexis av Zandra då han var bästa kompis med hennes första kille Lars. Han är från Frölunda. Världen är liten. Vad smeknamnet Sexis kommer ifrån har vi ännu inte fått höra... Kanske han kan berätta då vi ska hem till honom på barnkalas på lördag. Vi är bjudna. Hans son fyller 5 år. Ja, det är inte brist på social tillvaro här. Men det är bara mysigt!

Det blir många spontankvällar. Ikväll kom exempelvis Erik in till oss runt 19 tiden och frågade om vi ville ha revben. De hade köpt lite för mycket... Så det blev spontanmiddag hos dem en stund senare. De bor i huset bredvid och har tre killar. Här med Edwin, 10 månader.
Jag, Edwin och Sixten ikväll. Mitt i vardagen på Slow Down...


Det regnar här nu på kvällen. Dagen var solig och jag har suttit och pluggat vid stranden hela dagen.
Tog ett break och en kort shoppingtur i Saladan tillsammans med Lena och Agneta som bor här. Det var olidligt varmt!

Köpte en Ed Hardy, by Christian Audigier keps till dig Axel. Hoppas att du gillar den! Tyckte att den var cool och passade en skate kille som du. Du får den när vi kommer hem, puss:-)