onsdag 18 januari 2012

Cissi och Stella

För ett tag sedan var Cissi och Stella här och hälsade på. De bor oftast i Phuket annars där Cissis man bygger hus, då de inte bor i Göteborg. Roligt med vissa människor som man inte träffat på flera år och som det känns som att man träffade igår. Just en sådan härlig kontakt känner jag att jag och Cissi har. Vi gick i gymnasiet ihop. Och det var ju ett tag sedan. Vi fick några supermysiga timmar ihop tillsammans med Stella, som var en underbar liten tjej!

Och med sig hade Stella en present till Lilleman (som vi kallar bebisen i magen)! På paketet hade hon ritat fina hästar. Jo, det var det, fast det var lite svårt att se att det just var hästar... Och inte nog med det. Vi fick härliga tidningar att bläddra i och en bok. Rena julafton! Tack och vi syns snart igen hoppas jag.  Kram på er båda.

När Pierre fyllde år...

...den 13 januari startade jag och Zackarias, som sovit över hos oss, med att fira honom på morgonen med paket, nybakade frallor och färsk croissant. Sedan spelade Pierre volleyboll turnering med sina bröder och på kvällen åkte vi och åt på Roy Tai på stranden Klong Nin. En av alla våra favorit restauranger.
Zackarias & Pierre vid frukostbordet

En glad man i sina bästa år!
Vi blev ett härligt gäng som hängde på stranden i solnedgången och därefter avnjöt en middag på långbord. Pierre var mycket, mycket nöjd med dagen. Grattis älskling!

Svägerskor på plats - mysigt!

Bröder och söner på stranden där vi firade Pierre på kvällen.

Jump!
Sebastians favoritlek. Springtävling på stranden. Igen, igen, igen och igen..

Pierre och Magnus lär Lukas och Sebastian backgammon, eller?

Jag och Pierre avslutade kvällen med att gå och hälsa på en vän som hade födelsedagsfest på stranden med liveband. Han fyllde år dagen därpå. Var där en stund och minglade och lyssnade på skön musik. 

Jag och Pierre avslutade kvällen på Round House.