fredag 9 juli 2010

Home sweet home

Nu har även Pierre landat i Sverige och hans resa gick bara fint. Zackarias (brorsson) och Anita (mamma)följde med upp till flygplatsenoch mötte honom tillsammans med mig. "Det känns som om man är på väg hem från en innebandymatch, sa Pierre" då hans mamma frågade honom hur det känns att vara hemma.

Sedan vi kommit hem och det rullat på i en väldans fart. Sommarfest med Zappa gänget, 40-års kalas, flyttat in i vår lägenhet (allt hade gått bra för hyresgästerna från Island), fikor med alla kära och nära och en massa massa mer. Oj, vilket tempo det är i Sverige! Men det känns härligt att vara hemma och sova i sin egen säng.

Pierre gav hundarna två feta revbensspjäll som de mumsade på det sista han såg då han reste från Slow Down. Och då passade han på att smita därifrån. Inte ett öga var torrt, såklart. Vi saknar både Russin och Rocky men vet att de är i goda händer då Alex, en dykarinstruktör, har tagit över vår deal med Russin och bor nu i hennes hus och tar hand om både henne och Rocky. Operationen gick fint och hon är nu precis som vanligt igen. Alex har haft flera hundar så de har det bara fint. Har även fått lite rapporter om att allt går fint.

Så nu njuter vi för fullt av ljuvliga sommar-Sverige och av att krama om och uppdatera oss om alla våra vänner och att landa i livet här hemma. Har tagit ett dopp i havet och varit några turer på landet i Mollösund, där jag firade midsommar bl a. Där har vi nu även satt upp det årliga beachvolleynätet och haft kubbturneringar. Så det glada livet fortsätter och vi blir bortskämda med köttbullar, grill, räkor och rosévin.

Jag har just börjat jobba med personligcoach.se och träffat härliga människor som jag har fått lite olika underkonsult uppdrag för med start till hösten. Så då blir det fullt upp.

Vi funderar starkt på att åka tillbaka till Koh Lanta nästa säsong då jag har fått möjligheter att arbeta där. Om allt blir som vi vill så blir det så. När vi vet mer kommer jag att fortsätta att skriva i denna blogg om den kommande resan. Tills dess tar vi semester och njuter av livet i Göteborg och västkusten.

Ikväll blir det ytterligare en 40-års fest med Tomas Jansson, som var och hälsade på i Thailand, och nästa helg blir det Winnerbäck konsert. Den 24 juli blir det reunion med beachvolley turnering här i Göteborg för alla som varit i Thailand. Det ser vi fram emot. Och så ska vi hinna med och kolla på Stefan Andersson, Pierres bror, då han spelar någon dag tänkte vi. Missa inte det, det är ljuvligt. Biljetter hittar ni på Ticnet.se

Tack alla som har läst vår blogg och tack för att ni har följt med på vår resa till Thailand och tillbaka hem till Sverige igen. Vi är så glada för att ni finns och önskar er alla en riktigt härlig sommar!