måndag 28 februari 2011

En fredagsöl med nära och kära via Skype

Vi saknar er, alla nära och kära. Men vi saknar inte klimatet... Saknaden går i vågor. Ibland väldigt mycket. Ibland inget alls:-) Eller, åh detta hade Arvid och Axel gillat. Eller tänk om mamma skulle fått smaka på det här, det hade hon älskat, osv...

Men vi ringer hem ganska ofta tycker vi. Känns som att prata på lika bra lina som om det vore i Sverige. Men ibland också bättre. För här har man även bild, om man ringer via Skype....

Så i fredags kom vi på att vi ju faktiskt kunde träffa familjen Anderssons hemma i Billdal och ta en fredagsöl. Nästan som vanligt då vi är i Sverige eller på en middag på stranden i Thailand:-) Satt och pratade säkert en timma och skålade och hade det supertrevligt! Tack för att ni finns! Ni är fantastiska. Allihop.

Bara så att ni vet har vi printat ut en massa härliga bilder också, på er alla, hela familjen och satt upp på kylskåp och på en stor vägg i sovrummet. Det är bra att titta på då ni saknas oss.

Och så en bröllops bild på oss och hela familjen på vår bröllopsfest. Och Morgan, Pierres pappa, får också vara med hemma hos oss i Thailand.










På en härlig bild inramad i rött, Pierres favoritfärg. Så, ni är alla här. Bara så att ni vet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar