måndag 28 februari 2011

Vackra Lanta

Nu har vi bestämt oss för att flytta till hus om en månad. Då får vi även en egen pool. Och ett bananträd:-) Det blir härligt!

Den 24 mars flyttar vi in i det här huset som kallas Vackra Lanta, på ovanvåningen. Lite senare får vi flytta ner och bo på nedanvåningen, men det blir bra det med.

Hur som helst får vi en skön altan att sitta på, och en lite bekvämare soffa. Någon kommer och städar en dag i veckan och någon sköter poolen. Verkligen lyxigt!

Det är svenskar som har byggt här. Supertrevliga!

Vi har havsutsikt där också men från lite längre avstånd. Ser även där då solen går ner i havet.

Det finns ingen TV i huset. Men det finns så att man kan kolla på film. Och TV ser vi ju inte på så mycket ändå. Det är mest nyhetskanalerna BBC och så som vi följer för att se vad som händer i världen ibland. Annars är det mest SVT Play eller TV4 Play som gäller på nätet för oss.

Vi kollar även nyheterna via nättidningar såklart. Hänger med på gp.se, di.se, aftonbladet.se och lite andra sajter. För man vill ju inte bli helt bortkopplad på vad som händer i världen bara för att man befinner sig här på en ö i Thailand:-)

Vill ni ser fler bilder och läsa mer om huset kan ni läsa om det på www.vackralanta.se
Jag får tom. lite lite närmre Relax Bay, där jag ju kör Mindfulness och Life Coaching. Och Pierre tycker att det blir ännu bättre att jobba hemifrån här än där vi bor nu. Så det blir kanonbra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar