lördag 27 mars 2010

Tack för besöket!

Det var verkligen kul att ha Jonas, Karin, Thomas och Marianne här! Sköna dagar och roligt att de stannade några dagar mer än de hade planerat.

Tyvärr blev både Karin och Jonas förkylda men de gick bara till apoteket och fick några bra piller som snabbt tog död på alla bakterier. Så nu mår de bättre igen.




Vi har shoppat i Saladan, hängt vid poolen på Good Days och vid stranden, lyssnat på musik, lagat mat, varit på äventyr och bara pratat om livet.




Ätit middagar och luncher tillsammans varje dag fyllda med skratt blandade med djupa samtal. Pingis turnering, biljard och en och annan Singha.

Vi har även gråtit lite tillsammans då vi har pratat om både sorgliga och glädjande ämnen. Jo, härliga dagar har det varit med mycket kvalitetstid! Sista kvällen drog det ihop sig till oväder, kolsvart på himlen. Men regnet ville inte komma. Det har inte regnat sedan december så det hade inte varit så dumt men det vill sig inte, endast mörka moln och åska, men inget regn.

Nu har de åkt vidare på nya äventyr till Railey Beach. Tack för att ni kom hit till Lanta och hälsade på. Det har vi gillat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar