lördag 27 mars 2010

Äntligen kom regnet.

De senaste dagarna har hela ön haft strömavbrott vid två tillfällen. Vad det beror på är det ingen som vet. -Nog en palm som har trillat över någon ledning, sa ägaren av Bajen där vi åt första dagen vid strömavbrottet. De var det enda stället vi hittade som hade reserv aggregat och som kunde laga mat.

Men så idag kom då tillslut efter tryckande värme ÄNTLIGEN regnet! Kanske var det av sorg för att våra vänner åkte vidare till Railey Beach i går... Hur som helst var det ett ösregn som ön verkligen behövde och det var skönt svalkande. Det har varit väldigt torrt nu och vattenreserverna på ön har börjat sina för en tid sedan. Det har inte regnat en enda gång sedan i december så det kan man ju förstå.

Vi passade på att bada i poolen på Good Days. Tillsammans med Anna-Karin Öhman som är från Skintebo i Göteborg. Världen är liten. Visade sig att Pierre hade jobbat med Anna-Karin på Billhälls i Sisjön för ca 22 år sedan.

-Du har ju inte ändrats något alls nästan, sa Anna-Karin till Pierre med en väldigt övertygande röst. Skönt för en 40-åring att höra?

Det känns som att nästan alla av Skintebos invånare tar en tur till Koh Lanta i år... Vänner till Svante och Camilla, som har varit här sedan i september och åker hem i maj. Också från Skintebo. Tur att alla Skinteboare (eller vad man nu säger) är så trevliga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar