måndag 2 januari 2012

Gott Nytt År!

 
Pierre, Mikael, Hanna, Maja och Helen


Vi tillbringade en underbar kväll på Slow Down med en massa härliga vänner! Familjen Mikael Fredriksson, Helen Fredriksson samt deras barn Hanna och Maja kommit för att hälsa på oss och fira nyår ihop. Först blåste det en massa och regnet hängde i luften. Men vi och alla andra 200 gäster klarade oss och tur var väl det eftersom långborden stod dukade på stranden. Även andra vänner var där och firade. Te x. Jack, My, Lasse, Thomas, Peo mfl. Det blev 3-rätters meny med kladdkaka till efterrätt.

Nyårsmys i hängmattan

Och Lilleman var med...

Stefan, Zackarias, Pierre och Jenny
 Extra kul att Stefan och Zackarias (Pierres bror och brorson) hunnit ner och kunde vara med oss på nyårsfirandet på Koh Lanta. Kul att ha dem här! Saknade Johanna, Stefans fru, såklart!


Familjen Myhre var såklart där också!

Stefan fick hjälp av Lukas att hålla i texterna. 

Stefan är ju, som för många är bekant, musiker och artist, ni kan kika på hans hemsida här, och därför var det riktigt kul att han valde att spela några av hans egna låtar under kvällen!

Efter det var det ett thai cover-band som spelade hela kvällen med blandad kvalitet. Festen pågick långt in på natten. Jag och magen hängde med! Alla dansade för fullt, med fötterna i sanden.

Fyrverkerier med utsikt från Slow Down över Klong Dao

Gott Nytt År alla vänner!
Vi önskar att ni får ett riktigt härligt 2012. Fullt med nya spännande möjligheter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar