söndag 25 december 2011

Det är billigt att åka till Thailand nu. För några veckor sedan kunde man hitta biljetter för mellan 2.000 - 3.000 kr per person tur/retur. Några som nyttjade det och som kom ner och överraskade hela Lanta inklusive oss, och kanske sig själva också, var våra vänner Svante, Camilla och Maja.

Svante, Camilla och Maja, Koh Lanta dec 2011
Oss överraskade de en kväll då vi var bjudna till Mr Noi´s restaurang. Och vilka satt inte där, om inte familjen Fogelhamre. Så kul! Vi har hunnit med mycket sedan de kom ner och åkte hem efter 2 veckor. Snorkling en dag ute på Koh Ha var nog höjdaren, men även volleyboll och sköna middagar. De åkte hem dagen innan julafton och konstaterade, precis som vi känner, att då man åker hit nu, är det som att komma till landet. Massor av folk man känner och en underbar miljö att bara vara i. Här är sista kvällen innan de åkte hem och vi åt lite avskedsmiddag på Tavern. Oj, vi kommer att sakna att ha dem här! "Ja, det känns som vårt andra hem" säger Camilla. De hör liksom till Lanta på något sätt, tycker vi:-) Då de inte är i Billdal, såklart.

Vi har redan bokat in en grillkväll i deras nya hus då vi kommer hem till Sverige i april. Här drar man ihop ett gäng på 15 pers som äter middag på stranden samma dag, om man vill. Men i Sverige gäller det ju att planera då man ska få tid att träffas...  Ja, så det har vi gjort nu. God Jul på er! Hälsa Emil och Simon så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar