fredag 8 april 2011

Livet på Lanta i övrigt just nu.




Vi har det bra i det här huset. Snyggt, fräscht, egen pool och en lummig natur med massor av vackra fåglar som flyger runt och kvittrar. Blåa, gröna, örnar. De är fina. Och så har det varit massor av fantastiska solnedgångar, igen.

Pierre jobbar hemifrån. Sportklicket.se har gjort succée och de har slått sina målsättningar flera gånger om med det. Har många många fler besökare än vad de lovat hoppas på. Så det ser positivt ut!

Vi äter frukost på altanen varje morgon runt 8-tiden.

Lediga stunder, då vi inte jobbar, tar vi kanske ett dopp i poolen och flyter gärna runt på en luftmadrass där en stund då och då.

Våra moppar funkar fint och vi har vant oss vid vänstertrafiken:-)

Jag kör Mindfulness klasser tre gånger i veckan på Relax Bay 10.30-11.30.

Har även ett "kom igång och träna" paket för folk som varit mycket uppskattat.

Har nu coachat 10 personer som har fått ett unikt träningsprogram och nya målsättningar med sin träning. De flesta bor eller har bott på Slow Down. Vissa ska jag fortsätta att träffa då jag kommer hem till Sverige.

Är där i stort sett varje dag och hälsar på Rocky och Mango. Mango mår bara fint. De jagar katter för fullt, vilket kanske inte alltid är så uppskattat. Särskilt inte då de skrämde livet av en liten kattunge som heter Sixten som som bor hos Hasse och Agneta. De attakerade Sixten från två olika håll så att han sprang och gömde sig. Men vi hittade honom förskrämt bakom en lastbil tillslut.

Vi spelar även beachvolleyboll på Slow Down flera gånger i veckan. Fortfarande mycket folk som vill spela, men det är är allt fler som åker hem.

Jag har även en hel del andra coachning klienter. Både via Skype med Poolia och här på Koh Lanta. Det är kul och funkar hur bra som helst!

Eftersom det funkar så bar har jag bestämt med Poolia att jag stannar kvar här tom den 26 maj och behöver inte åka hem tidigare.

Vi har ju hyrt ut vår lägenhet till dess hemma så det känns rätt bra faktiskt. Att stanna kvar här med Pierre och att komma hem till sin egen lägenhet.

Men visst saknar vi er allihop! Får höras per telefon så länge istället.

Stora kramar från oss till er alla som läser vår blogg. Hoppas att ni får en härlig dag!

Idag är det lördag och vi är lediga. Gott! Det blir en slappardag vid poolen idag tror jag...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar