tisdag 25 maj 2010

Familjen Raabe åker hem

Idag åt vi en sista god middag med Familjen Raabe. Mia och Erik bjöd flott på champamiddag med thailändska rätter i en härlig mix på Slow Down. Svante och Camilla och alla barn och hundar var också med. De åker hem till Sverige imorgon. Det kommer att bli tomt utan dem här!

Här är Erik och Edwin.






Varje morgon kommer Sixten, 2,5 år in till oss och säger godmorgon och sedan syns vi mest hela tiden känns det som, ända till skymningen och middag på kvällen.









Nils & Maja har blivit riktiga vänner. Häromdagen sov Maja över hos Nils och då kom de in under ett lakan med en ficklampa och spökade för mig och Pierre. In i vårt sovrum. Vi låg och kollade på en film. (Har börjat kolla på alla Johan Falk filmerna nu, inspelade i Göteborg ju, så det är kul att se lite miljöer hemifrån.)

Men, i alla fall, imorgon åker hela familjen Raabe tillbaka till Sverige.


Det är fantastisk kul att ha lärt känna dem. De är verkligen en superhärlig familj, alla fem! Det får bli ett besök till familjen Raabe när vi kommit hem till Sverige sen. Vi kommer verkligen att sakna dem!

Puss på er från oss båda. Och återigen tack för alla härliga skratt, middagar och roliga timmar tillsammans med er!

2 kommentarer:

  1. Hej på er! Följer er blogg nästan varje dag, jättekul verkligen. Ja nu har ni inte så många veckor kvar. Tänk att det är 3 månader sedan vi åkte hem, tiden flyger. Vi har redan bokat nästa resa så det känns bra :)
    Vi ses i ett liiite svalare sverige nästa gång, allra senast 3 juli! Kram till er båda

    SvaraRadera
  2. Åh, hej Karin! Vad kul att du hänger med på vår resa:-) Ja, nu syns vi ju snart och vad kul det ska bli att komma på kalas hos er! När är er nästa resa och hur länge planerar ni att vara bort då? Kram på er alla i hela familjen, från oss båda.

    SvaraRadera