fredag 9 april 2010

Jack, Johanna och My åker

Idag åker Jack, Johanna och My till Phuket där det blir storshopping. Vi har träffat dem en del här nere. Johanna är sjuksköterska och det känns tryggt att vara med henne:-) Många mysiga stunder har det blivit tillsammans. De brukar resa till Thailand under några månader varje år. Det är intressant att höra dem berätta om den thailändska kulturen som de kan rätt bra. Efter Phuket bär det av vidare hem till Helsingborg. Det har varit mysigt att lära känna er!



Jack tävlade förut i fitness. Hur han såg ut då kan ni kolla in här. jackronnovius.mooo.com.

Här har han varit flitig elev för att lära sig Thailändska och vi har fått många bra små lektioner av honom... Han kan prata rätt bra. Men jag vet inte hur mycket som har fastnat av allt du har försökt att lära oss Jack... Au = vill ha. Har vi lärt oss. Sedan att ett ord kan betyda 5 olika saker beroende på hur man väljer att betona det låter svårt. Häst och hund är samma sak men betonas på olika sätt. Så det gäller att säga orden på rätt sätt, annars blir det ju lätt väldigt fel.


Tack så mycket för att ni kom hit och bjöd på mat här om dagen! Hoppas att vi syns i Sverige sen någon gång. Kram på er alla tre och hoppas att ni får en härlig hemresa. Hälsa Sverige. Kram från oss. Jenny & Pierre.

1 kommentar: