fredag 19 mars 2010

Semester!

Pluggar och jobbar varje dag från kl 10 till kl 17-18 tiden. Ibland blir det lite längre då Pierre behöver matcha telefontider hemma i Sverig. Lunch på dagen äter vi på stranden och tar ett dopp eller en promenad på stranden.



Min nästa tenta ska lämnas in den 28 mars. Bokar även upp telefoncoaching här ifrån nu lite mer konsekvent. Funkar bra att ringa härifrån till fast telefon.

Har även uppdaterat min hemsida. www.jennycoach.se. Hör av er om ni eller någon ni känner vill prova på coaching! Det är effektivt och skapar nya insikter.

Men nu ska vi ta semester.

För idag kommer våra kära vänner Tomas Jansson, Marianne, Jonas Wiktorsson och Karin hit. Och vi ser fram emot att bara vara med dem och ha några dagars semester. För hur otrooligt det kanske låter tar det på krafterna att jobba och plugga även om man är i Thailand.

På löpsedeln häromdagen stod det att "Sverige smälter" så vi antar att det börjar bli lite varmare dag för dag! Kanske inte 37 grader som här men sommaren är på väg. Vi tar ett dopp för er alla här så länge. KRAM!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar