tisdag 12 mars 2013

Hej och hå

Palmitos Park - Rovfågelshow

Palmitos Park - Jag och Elliot fick klappa en delfin

Palmitos Park utflyktsdag uppe i bergen

Ja, så kan det kännas då man verkligen får ta en timma i taget.. Förutsättningarna i livet förändras ju hela tiden. I smått och stort. Tur att man är flexibel. Vår hyresgäst hemma i huset i Sverige slutade helt plötsligt att betala för sig. Nu har allt ändå ordnat sig tillslut. Men därför åker vi nu hem två veckor tidigare. Det innebär helt plötsligt att detta blir vår sista vecka här på Gran Canaria. Det gav oss lite eld i baken och nu har vi därför gjort allt det där vi tänkte göra, på bara några dagar. Så... i lördags var vi i Mogán igen, tog ett dopp i havet (vårt första sedan vi kom hit...hm, lite bortskämda sedan Thailand), åkt till en fantastisk djurpark med delfinshow, krokodiler, apor, örnar och allt ni kan tänka er. Långt upp ibland bergen och vildmarken.

Högt upp i luften och ner i askan - jo det kan Elliot nu.
Och idag har jag och mamma varit på Thalasso SPA några timmar och avslutat dagen med en fantastiskt god middag på ett hotell med vidunderlig utsikt. Går inte att skriva om allt vi upplevt i stort och smått. Kan bara säga att vädret är fantastiskt, högsommar då den är som bäst, och vi har haft händelserika och helt grymt sköna dagar den sista tiden.


En dag somnade Elliot i poolen i Pierres armar. Ett verkligt "kodak moment"! Förutom att Elliot blivit förkyld och fått feber de sista dagarna, så då har vi tagit det lugnt igen. Nu mår han mycket bättre. Imorgon åker min mamma hem. Hon tycker att det har varit väldigt avkopplande, underbart och roligt.
Mamma - i hennes rätta element på en av alla promenader.
Jag vara lite ledig några dagar nu och bara njuta av de sista dagarna med vår lilla familj och de sköna sommardagarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar