onsdag 12 januari 2011

Access Consiousness med My

Det var riktigt kul att organisera Access kurser med My Södergren här på Koh Lanta. Jag känner mig tacksam över att få lära mig nya intressanta verktyg för att leva här och nu i medvetenhet med oss själva. Tack My för fantastiska dagar!

Vi har haft människor från båda Sverige och Canada som deltagit och förgyllt våra klasser. Och det har varit riktigt härliga och intressanta samtal och reflektioner. Både på engelska och svenska.
What else is possible?


Vi har även fått lära oss att göra BARS som är verktyg inom Access som är som en behandling för att öppna upp för ökad medvetenhet. Så nu kan jag det och kan göra Bars behandlingar för den som är intresserad. Vi lärde oss bars på yogaplatformen på Relax Bay och avslutade med att göra behandlingar i solnedgången.

Hur kan det bli bättre än så?


Vi har fått coaching och "clearings" som man säger på Access språk. Vad det innebär kan man lära sig mer om på Mys kurser. Snart ska My åka vidare i Thailand och vidare hem för att köra klasser i Stockholm och sedan i Oslo och New York under våren. Snart kommer även grundarna till Access Consiousness över från Santa Barbara för att ha kurser i Stockholm, vilket My organiserar för dem där. Kurser kring Access hittar ni här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar