fredag 14 januari 2011

Zappa Event, Sponsorhuset och Lanta Wellness

Vad lever vi på då? Leker vi bara och är så där löjligt glada och kära hela tiden, eller är vi faktiskt allvarliga, bråkar och kan vara seriösa ibland också? Självklart har vi våra dagar precis som alla andra.. Trots att vi får lägenheten städad 3 dagar i veckan och kan lämna in tvätten runt hörnet, vilket är sååå härligt! .

Men ja, ibland så jobbar vi också. Nu efter julhelgerna kör det igång på allvar igen men vi leker gärna och jobbar samtidigt. För det blir mycket roligare att jobba då.











Företaget Lanta Wellness etableras sakta men säkert. Jag har fått in flera uppdrag här på ön.

Jag kommer att köra gruppcoaching med mitt och Liisas "Tänk Själv!" koncept här i Thailand. Mental träning. Läs mer om det här. www.tanksjalv.se

På måndag kör jag igång med Mindfulness klasser på Relax Bay. Ser även fram emot att kunna erbjuda olika alternativ under våren. Allt i syfte att bjuda på inspiration för sin personliga utveckling.

Michelle kommer snart hit från Sverige också och vi kommer att samarbeta med träning och Lanta Wellness dagar fyllda med inspiration för kropp och knopp. Hon kommer att köra Pilates och lite andra roliga pass.

Om ni vill kan ni gå in på www.lantawellness.se där ni kan läsa mer om mitt företag här nere. Kommer även att uppdatera denna med vad som är på gång.













Annars har jag påbörjat jobba med coaching härifrån nu också via mitt svenska företag. Jenny Coach. Telefoncoaching. Det funkar fint! Har olika uppdrag och samarbeten på väg in där också. Så livet är spännande. Bla jobbar jag som underkonsult för Poolia och har fått frågor om coaching från lite olika håll och kanter. Berättar mer då allt är på plats. Men det händer grejer och det känns riktigt kul!








Pierre jobbar på med www.zappaevent.se, www.sponsorhuset.se och www.godhandling.se
Så om ni känner någon som behöver en bra eventbyrå som tar ett socialt ansvar och har kontakter med över 8 000 idrottsföreningar i Sverige kontakta Pierre. pierre@zappaevent.se Alla härliga människor på kontoren i Göteborg och Stockholm kan hjälpa er!











Så vi jobbar också, faktiskt.

Sponsorhuset.se har ca 8 000 föreningar som är anslutna hit och de har hittills fått in 7 miljoner till föreningslivet i Sverige. Det finns föreningar som tjänat uppemot 50.000 kr om året via Sponsorhuset.







Kul är att Sponsorhuset teamet sitter utspridda med AD i Barcelona, tekniker i Fritsla, kundansvarig i Göteborg och Stockholm. Och det funkar HUR bra som helst. Vad ska man kontor med till nuförtiden, egentligen?

Eller rättare sagt, vad ÄR ett kontor nu förtiden? Skype och mail funkar. För visst mailar eller ringer du även grannen hemma på kontoret? Jamen då så. Då kan du lika gärna sitta här. I alla fall om man jobbar Internet eller har tillgång till Skype där man kan köra videokonferenser och allt möjligt.

Hur blir det bättre än så?

1 kommentar: