fredag 14 maj 2010

Vår kamera gick sönder

Skulle ta några bilder av Russin på stranden här om dagen då hon kom med en sandig nos rätt in i objektivet. Visst är hon söt ibland men just då blev jag bara så trött! Så nu har objektivet gått sönder, har försökt att blåsa ut sanden men det funkar inte, så nu blir fotostopp igen, vi har garanti så vi får väl se om vi kan lösa det på något sätt...

Emil sov över här i natt. Vaknar mellan 6-7 varje morgon av att hundarna vaknar. Har haft fullt upp med hundar och barn här hela förmiddagen. Både Nils, Sixten och Emil har varit här. Och så Rocky och Russin. Pierre har sovit ut och laddar inför lite shopping i Saladan. Ikväll ska vi gå ut och äta på Layana.

Här är en bild en kväll i solnedgången och hängmattan.
Rocky som sitter bredvid Pierre följer efter oss hela tiden nu, han med, och sover i vardagsrummet varje natt. Helst vill han sova i vårt sovrum, precis som Russin men där går gränsen. Men det är bra att han är i närheten, för han hjälper till att uppfostra Russin. Vilket verkligen behövs. Visst är hon söt. Men kräver uppfostran. Hon skäller på thailändarna, tigger vid bordet varje dag och nafsar då folk ska klappa henne. Det har slutat med att vi ibland får sätta koppel på henne. Som här. Men det är väl så hundar i Sverige har det för det mesta, så det går ingen nöd på henne direkt.

Nu ska jag och Pierre ta en promenad på stranden helt själva:-) Och ett dopp. Ha en skön helg allihop. Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar