onsdag 19 maj 2010

Pierre som thaikock


Det trodde vi aldrig! Att Pierre skulle bli en av frontfigurerna för en kokbok:-) För er som inte känner Pierre är han rätt ökänd för att aldrig någonsin laga mat, förutom varmamackor, lök, hämtmat och frukost... Men annars är hans intresse för matlagning likamed noll. Men han gillar att äta god mat...

Därför blev det lite komiskt när Junie på Time for Lime, en välkänd restaurang här på Lanta kom och och frågade oss ifall vi ville vara statister/modeller för hennes kokbok. Time for Lime är även mycket känt för sina matlagningskurser i thaimat.


I förrgår tillbringade vi sex timmar i köket hos Junie på Time for Lime tillsammans med en fotograf och en matstylist från Danmark. Vi tog fullt av bilder till hennes bok som blir en thai matlagningsbok med tips, recept och knep på hur man lagar god och enkel thailändsk mat. Och där står Pierre och skär lök i egen hög person, som om han aldrig gjort något annat!

Det är redan ca 2000 personer som satt upp sig på en intresselista för att få boken då den kommer ut och den är tydligen hett eftertraktad av många. Vi hade det superkul, i alla fall jag!

Och för er som inte varit där kan jag varmt rekommendera det ifall ni har vägarna förbi. De har en utsökt avsmakningsmeny med smårätter, goda mujitos och cheescake som efterrätt. Junie är ju också inblandad i att hjälpa hundar och katter här på ön. Man kan donera till henne för att hjälpa till om man har lust. Läs mer om Time for Lime här. www.timeforlime.net

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar